WP 8 bulduğum eksiklikler

Sponsorlu Bağlantılar

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
WP 8 bulduğum eksiklikler
Daha önce açıldımı bilmiyorum ama bir kaç eksiklik olarak nitelendirdiğim olaylar var wp de ;

1-Telefon tamamen sessizdeyken iş ortamında ekran görüntüsü almak istediğimde foto sesi çıkıyor hemde en yüksek seviyede ve çevremdekiler sanki foto çekiyormuşum sanıyorlar

2-Telefon kapalı konumda şarj olurken yanıp sönen windows ışığı neden cevapsız çağrılarda ve mesajlar geldiğinde yanıp sönmüyor (5800 ve n8 den hatırlayanlar olur)

3-Arama butonu sadece yandex'e meilli bunun değiştirilebildiğini sanmıyorum diğer bi husus ise internet explorer site çubuğuna birşeyler yazdığımda internet explorer değil yandex e yönlendirip arama yaptırıyor çok saçma.

4.Bildirim hataları bazen heleki twitter da veya normal Facebook uygulamasında bir bildirim 2 saat sonra gelebiliyor.

Bunlar en basit giderilmesi gereken hatalar , günlük kullanımda ciddi anlamda problem olabiliyor

Nokia Lumia 1520 ile gönderildi.

infernorb

Üye
Bende telefon sessizdeyken ekran görüntüsü aldığımda herhangi bir ses çıkmıyor, öyle Bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.

Arama butonunun yandexe yönlendirmesi varsayılan arama motorununuzun yandexe ayarlı olmasındandır, internet Explorer ayarlarından ileri düzeyden bunu değiştirebilirsiniz.

Bildirimler pil tasarrufu açıkken gelmez, uygulama arka planda engellendiyse gelmez. Bunlar yoksa bağlantı hatasından dolayı gelmemiştir büyük ihtimalle.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. (L525)

skynet

Üye
Ekran görüntüsü alırken sesin çıkmasını istemiyorsan zil sesi+uyarılardan fotoğraf ve video çekiminin tikini kaldır artık ses çıkmaz :oke:

Üst Alt