utt2
Üye
dehşetMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızArkadaşlar sizce nasıl olmuş açılış kapanış logosu videoda![]()
dehşetMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızArkadaşlar sizce nasıl olmuş açılış kapanış logosu videoda![]()
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızArkadaşlar sizce nasıl olmuş açılış kapanış logosu videoda![]()

maalesef arka plan silindiArka plan atarmısın ?

dehşet
Wow çok iyi![]()

Windows 10 da var TP sürümünü kullanmadınız sanırım.Canlar halen tam ekran duvar kağıdı gelmedi mi yani üstünde kutular olmayan
Android gibi yani tertemiz ekranda istediğin resim duvar kağıdı oluyor yani . O zaman wp de eksik birsey kalmadı ki . 6 yıldır bunu bekliyorum zaten bildirim Bandı baya oldu var . Tek eksik market fakirligi ve geç uygulama güncellemeWindows 10 da var TP sürümünü kullanmadınız sanırım.
w10 tp kur tam ekran duvar kağıdı ve şeffaf kutucukları kullan.Android gibi yani tertemiz ekranda istediğin resim duvar kağıdı oluyor yani . O zaman wp de eksik birsey kalmadı ki . 6 yıldır bunu bekliyorum zaten bildirim Bandı baya oldu var . Tek eksik market fakirligi ve geç uygulama güncelleme
bildiğim kadarı ile yanlışımda olabilir ama siyah ve beyazlar daha fazla güç tüketimi yapıyor.Benim lullanımımda kesinlikle siyah olması lazım sade hep batarya yı yormaz hem de gözü.diye düşünüyorum.
aynen arka plan beyazken daha çok yiyorduHayır siyah harici ,güç tuketimi fazla olur.