osmanmert94
Üye
Hocam böyle güzel resimleri nereden buluyorsunuz?bu fa benimki
Hocam böyle güzel resimleri nereden buluyorsunuz?bu fa benimki
Hocam böyle güzel resimleri nereden buluyorsunuz?
tabiki buyrunArka planı alabilir miyim rica etsem
Teşekkürlerwallpaper hd uygulaması üzerinden abstrak kısmından bakıyorum ben böyle güzel bir çok resim bulabilirsiniz orada
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
tabiki buyrun
wallpaper hd uygulaması üzerinden abstrak kısmından bakıyorum ben böyle güzel bir çok resim bulabilirsiniz orada
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
tabiki buyrun
Size ufak bir tavsiyede bulunayım , kilit ekranı resmi olarak telefonun kendi resimlerinden büyük kırmızı ampul resmini seçin ve çift vuruşla ekranı açın harika oluyor sanki ekran açıldığında ampulde yanıyormuş gibi oluyor : )
İyiymiş.O resmi paylaşırmısınızSize ufak bir tavsiyede bulunayım , kilit ekranı resmi olarak telefonun kendi resimlerinden büyük kırmızı ampul resmini seçin ve çift vuruşla ekranı açın harika oluyor sanki ekran açıldığında ampulde yanıyormuş gibi oluyor : )

Birebir çalışıyorAnalog live tile uygulaması anlık çalışıyor mu arkadaşlar, sorun çıkartıyor mu?
. Ancak arada uygulama saati göstermeyebiliyor onda da canlı kutucuğa bir kere tıklayıp geri demek yeterli 
Hocam telefonun icinde zaten kilit ekrani resimlerinde buyuk kirmizi ampul simdi mobilim ofise gecince paylasirim amaO resmi paylaşırmısınız![]()
Hocam telefonun icinde zaten kilit ekrani resimlerinde buyuk kirmizi ampul simdi mobilim ofise gecince paylasirim ama

Size ufak bir tavsiyede bulunayım , kilit ekranı resmi olarak telefonun kendi resimlerinden büyük kırmızı ampul resmini seçin ve çift vuruşla ekranı açın harika oluyor sanki ekran açıldığında ampulde yanıyormuş gibi oluyor : )