WP 7.8 Güncellemesinde Son Durum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pirenuri

Üye
Benim 920im olmasına rağmen ben de oy kullandım. Close app on multi task screen, Vibrate AND Ring" not "Vibrate then Ring" Under status bar, we need a shortcut to turn on/off connections and Internet sharing e oy kullandım

bir sorum daha olacak wp8 markette artan uygulama sayısı wp7,8 için geçerlimi ?

wp8 market diye uygulama bölümü varsa herhangi biyerde bu yanlızca wp8 içindir. wp 7, wp 7.5, wp 7.8 'le uyumlu değildir. resmi siteden bakıyorsan. ztn her uygulamanın hangi sürüm gerektirdidği bilgisi var. bazı uygulamar tüm sürümlerde çalıştıgı gibi bazısıda yalnızca wp8 de çalışabiliyor. telefondan wp markate girip bakıyorsan. kullandıgın sürüme uyumsuz uygulamalar ztn gözükmüyor. gördüğün tüm uygulamar kullandıgın sürümü destekleyen ugulamalardır.

mamix74

Üye
ben sana katilmitorum bende lumia610 var ama bazi uygulama ve oyunlar indirmek istedigimde ram yetersiz diyor indirmiyor mesela aspahlt 5 vardi 11tl ama ram yetersiz diyordu yani desteklenmeyen uygulamada gorunuyordu markette

ecel54

Üye
ben sana katilmitorum bende lumia610 var ama bazi uygulama ve oyunlar indirmek istedigimde ram yetersiz diyor indirmiyor mesela aspahlt 5 vardi 11tl ama ram yetersiz diyordu yani desteklenmeyen uygulamada gorunuyordu markette

desteğe işletim sistemi olarak bakıyor market. Yani wp 8 için olan uygulamayı wp 7 telefondan markette göremezsin

Bu da benim sölediğimden farklı değilki
görünmesi normal çünkü telefonunun sürümü destekliyor. desteklemeyen cihazındaki ' ram ' bu sürümün desteklemediği anlamına gelmezki. benim açıkladıgım wp 8 uygulamalarının wp7 ve wp7.5 için görünmemesi.
senin yaşadıgın sorun telefonunun donanımıyla alaklı yani. ben yazılımdan bahsettim

mamix74

Üye
dogru haklisin o şekilde duşunmemiştim

bu kadar bizi beklettiler yazıklar olsun valla 7 aydır bir güncelleme bile gelmedi. kameram belki düzelir diye sabredip durdum ama dünyanın en iyi telini en ucuza satsalar bile htc veya windows phone bir cihaz almam çevremdekilerede aldırtmam symbian sisteminin yaptıklarını yapamıyoruz ya.

Wp8 çıkalı wp7 tamamen papucu dama atıldı. Doğal olarak uygulamalar vb herşey wp8 üzerinden gitmeye başladı. Ya windowsun eski kullacıları yapılan bu haksızlıklar ve bekletilmeyi bu kadarda hakediyoruz mu ?

Konu Sahibi

Paniğe gerek yok.
31 Ocak'tan itibaren güncelleme bölge bölge verilmeye başlanacak.
Sanırım Şubat sonuna kadar herkese ulaşmış olur.

papakudioflu

Emekli Yönetici

aslinda olay hTC ile de ilgili degil. Telefonu aldiginiz operator ile ilgili hTC guncellemeyi hazirlasa bile operator izin vermezse yayinlanmiyor. Sanirim siz de hTC titan vardi. O cihaz icin butun guncellemeler yayinlandi aslinda. Hatta o cihazin bootloaderi bile kirildi custom rom yuklenebiliyor. Aslinda elinizde guzel bir cihaz var ama operatoru cihazi desteklememiş.

paniğe gerek yok derken abi ? zaten bekliyorum güncellemeyi at&t li nokialara tango güncellemesi geldi .nokia ya izin verdide htc ye mi vermedi ? .Yeni diyoruz uygulama sistemi gelişir diyoruz sabırla bekledik. şimdi herşey wp8 üstüne yapılan uygulamalar vb. bize ne faydası olcak wp8 ait olan uygulamaların ? 16mp telefon kullanıyorum 1 adet güncelleme gelmedi. Ne olursa olsun sorunun kimde olduğundan ziyade sonuca bakarım . Ben ne ios tarafındanım nede android seçimimi yapmışım zaten 7 aydır wp7 kullanıyorum.

Custom romlara gelince garantisi olduğu için tele bu tarz şeyler düşünmedim . Düşümsemde herhangi yanlış yüklemede vb kendi başıma sorunu çözemem. wp7.8 dede telefonuma güncelleme geldiğinde inanırım burdaki tarihler bana pek inandırıcı gelmiyor.

Bence De Cok Zaman Gecti Ve Cok Gec Kalindi ..
Hayir Getirecekleri De Alt Tarafi Bir WP8 Arayuz Temasi .. Buyuk Kucuk Ikonlar .. O Kadar ..
Umarim Bu Bekleyis Bizi Sasirtacak Bazi Seyler Ile Beraber Gelirrr

papakudioflu

Emekli Yönetici

az önce at t lumia900 için navifirme düştü.bugun akşam üstü wp7.8 sdk'sı yayınlandı bu da demektir ki wp7.8 için de özel uygulamalar çıkıcak

az önce at t lumia900 için navifirme düştü.bugun akşam üstü wp7.8 sdk'sı yayınlandı bu da demektir ki wp7.8 için de özel uygulamalar çıkıcak

Aslında özel uygulamalardan ziyade bu zamana kadar olması gereken uygulamaların çıkması lazım. Farklı uygulamaların değilde wpde olması gerekenin markette sunulması yanında düzgün kullanılabilir çalışması önemlidir.Umarım geliştiriciler bizleri fazla bekletmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...