teşekkurler arkadaşlar. Bulutsuzgece arkadaşimizin emegi buyuk. Eline koluna saglik.
Ayrica bu malum sitenin yoneticileri de bizi karalamaz mi bizim haberlerimizi caliyorlar diye koptum
teşekkurler arkadaşlar. Bulutsuzgece arkadaşimizin emegi buyuk. Eline koluna saglik.
Ayrica bu malum sitenin yoneticileri de bizi karalamaz mi bizim haberlerimizi caliyorlar diye koptum
1-2 yıl mı ne yaptın kardeşim Adobe durmadan güncelleme çıkarıyor olsun olsun -o da olmaz da- 1 yıl sürsün.Ondan sonra flash lite'dan farkı kalmaz malesef
21 ocak- 31 ocak tarihleri arasında yayınlanıyor. tr dil desteği olmayacagnı düşünüyorum. nokia care suite yazılımında dünyaynını bi çok ülkesine yayımlanıyor. resmi olarak bu ay sonuna kadar yayınlanacagı duyuruldu. ben bu yazılımla yükledim lumia 800 de kullandım. tr dil desteği yok. diger wp8'in bazı özellikleri mevcut.