WP 7.8 Güncellemesinde Son Durum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
Oh valla Apple bile yapmadi bunu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu haber Türk internet sitelerinde bizden iki gun sonra yayinlandi

papakudioflu

Emekli Yönetici
teşekkurler arkadaşlar. Bulutsuzgece arkadaşimizin emegi buyuk. Eline koluna saglik.
Ayrica bu malum sitenin yoneticileri de bizi karalamaz mi bizim haberlerimizi caliyorlar diye koptum

Tepkiler: bulutsuzgece, kullanıcıadları, Cihanî Sultan ve 1 kişi daha
teşekkurler arkadaşlar. Bulutsuzgece arkadaşimizin emegi buyuk. Eline koluna saglik.
Ayrica bu malum sitenin yoneticileri de bizi karalamaz mi bizim haberlerimizi caliyorlar diye koptum
Tam sopalık bunlar abi

Tepkiler: kullanıcıadları ve Cihanî Sultan
flash player artık hiç bir mobil platforma destek vermiyor ama androidde daha 1-2 yıl kullanılır

Adres ver gidip dövelim abi

- - - Eklendi - - -

flash player artık hiç bir mobil platforma destek vermiyor ama androidde daha 1-2 yıl kullanılır

1-2 yıl mı ne yaptın kardeşim Adobe durmadan güncelleme çıkarıyor olsun olsun -o da olmaz da- 1 yıl sürsün.Ondan sonra flash lite'dan farkı kalmaz malesef

21 ocak- 31 ocak tarihleri arasında yayınlanıyor. tr dil desteği olmayacagnı düşünüyorum. nokia care suite yazılımında dünyaynını bi çok ülkesine yayımlanıyor. resmi olarak bu ay sonuna kadar yayınlanacagı duyuruldu. ben bu yazılımla yükledim lumia 800 de kullandım. tr dil desteği yok. diger wp8'in bazı özellikleri mevcut.

_RYUK_

Üye
wp 7.8 den sonra cihazlar güncelleme alacak mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...