papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
yaza kalmadan gelir cihazlar merak etmeyin sadece lumia900ün satışları çok yüksek seyrettigi için biraz gecikebilir onun dışında diger cihazlar mayıs ayı içinde satışa çıkmış olucaktır.
Bu sarmaşık cidden zehirliyor ha.
Güzel haber abi gelsin tabi...
Sarmaşığın zehri bahane Can'ım, onu yetiştiren sağlam... Seni seviyoruz abi...aynen abi zehir ki ne zehir illet ya
kamerasını boşuna ovuyorlar desene ali abi. Bi inceleyemedim gitti şu one x i
tamam da sonucta bu cihazın reklamını kamerasıyla yapmıştı . N9 geciyorsa 808 napar bunu acaba ?
808 ile karşılaştırılacak kameraya sahip bir telefon henüz yapılmadı
kardeşim one x te akıcılık stabillik ve hız sorunu yok ama restart yapmıştım cihaza quad cure işlemci menü geçişlerinde falan çok başarılı tabi uygulama ve hd videolarda deneyemedim bir daha gidersem hafıza kartımla gidicem.kamerası çok methedilmiş ama dedigim gibi n9 daha iyi resim çekiyor.fakat ben boşuna anlatıyorum eger aklında lumia900 ve one x varsa one x in tasarımı rahatsız edici oldugunu görüceksin donanım olarak iyi bir cihaz ama tasarım benim içime sinmedi çizgilerinde akıcılık yok lumia800 le aynı tasarım oldugu için lumia900 tasarımını anlatmaya gerek yok kesintiiz hatlar ve kasayı saran ekran camı muhteşem bir tasarım. bu arada mediamarkt ta 1900tl one x lumia900 ile arasında 400 tl gibi bir fark olucak muhtemelen. ayrıca buradan tarayıcı test sonuçlarını a görebilirsinali abi sen şu one x deki izlenimlerini bana biraz daha ayıntılı anlatırsan çok mutlu olurum çünkü ya one x yada lumia 900 alacağım çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?