Wp 7.5 de bu işler nasıl oluyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FRAPSDH

Üye
    Konu Sahibi
Wp 7.5 de bu işler nasıl oluyor ?
Merhaba arkadaşlar yeni wp8 telefonlar çıkmaya başladı. Bende ucuzundan bir wp 7.5 telefon almayı düşünüyorum. Daha önce symbian ve ios kullandım. Symbian da hack , ios da jb ile kısıtlamaları kaldırıyorduk ve istediğimiz uygulamayı bedava yüklüyorduk.

Wp 7.5 de bu iş nasıl oluyor ? Daha doğrusu oluyor mu ? :) SAdece navigasyon programına 50-60 dolar mı vereceğiz ?

ecel54

ecel54

Üye
nokia maps ücretsiz :). hack gibi işlemler ise üst konularda olması lazım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tomtom'un yapimcisi gecen hafta bir aciklama yapmişti. Ekim ayinda android marketteki yerimizi alicaz diye. Bu arada sorulan bir soru da wp platformu icin de uygulama cikaracak misiniz oldu. Cevap ise hem komik hem duşundurucuydu:
Wp platformunda ucretsiz olan nokia drive ve nokia maps var bu durumda o platforma girmemize gerek yok.
Genel olarak ise wp cihazlara market dişindan uygulama yuklemek icin cihaza unlock custom rom yuklemeli veya interrop unlock yapmalisiniz. Rom yuklemek biraz zor ve riskli bir işlem iyice araştirip olayi kavramadan bu işleme başlamayin derim.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

FRAPSDH

Üye
    Konu Sahibi

Peki Samsung Focus S I937 için rom var mıdır ? SAdece rom yükleyerek Bt dosya alıp gönderme imkanına sahip olabiliyor muyuz ?

AYrıca markette ki uygulamaların hepsi dışarıdan yüklenebiliyor mu ? Ve hangi adresten yükleniyor link verebilirmisiniz.

Wp7 ile ilgili pek kaynak bulamadım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Peki Samsung Focus S I937 için rom var mıdır ? SAdece rom yükleyerek Bt dosya alıp gönderme imkanına sahip olabiliyor muyuz ?

AYrıca markette ki uygulamaların hepsi dışarıdan yüklenebiliyor mu ? Ve hangi adresten yükleniyor link verebilirmisiniz.

Wp7 ile ilgili pek kaynak bulamadım.

ingilizce biliyorsan xda'yi araştir varsa orada vardir.

FRAPSDH

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım son kez bir soru daha sorayım : )

Samsung focus s i937 cihazı ben kendim unlock edebilirmiyim ? Daha bu cihazı satın almadım yarın alacağım , bu cihazın bootloader i açıkmıdır.Kendi imkanımızla herhangi bir yere ücret vermeden dışarıdan uygulama yüklenir hale getirmek isterim.

Bu bilgi benim için yeterli olacaktır :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşım son kez bir soru daha sorayım : )

Samsung focus s i937 cihazı ben kendim unlock edebilirmiyim ? Daha bu cihazı satın almadım yarın alacağım , bu cihazın bootloader i açıkmıdır.Kendi imkanımızla herhangi bir yere ücret vermeden dışarıdan uygulama yüklenir hale getirmek isterim.

Bu bilgi benim için yeterli olacaktır :)

yapilabilir ama inan ki cok zor hele sen bir de bu platforma yeni gireceksin

FRAPSDH

Üye
    Konu Sahibi
Symbian ve ios basitti hack, jb derken kafama göre takılıyordum. Wp7 de işin arka planı beni zorlayacak gibi görünüyor.Türkçe kaynak çok az, Xda yada baktım fakat oradada focus s için unlock yok filan yazıyor.

Sanırım ben bu cihazı yaygınlaşana kadar almıyayım : )
Sağolasın arkadaşım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt