World War Z Mali/Adreno/Powervr/Tegra Hızlı Link

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
Mali dosyasını nasıl indircezzz

neksushot

Üye
Mali dosyası inmio linkler kırık sd linkleri yenileyin lütfen

batudinho39

batudinho39

Üye
    Konu Sahibi
İndirme linkleri ve yeni işlemci linkleri eklendi mega.co.nz ile ilgili video eklendi lütfen talimatlara dikkat edin ve işlemcinize uygun linki indirin teşekkürler

erdemguven

Üye
herkes yanlış hareket ediyor. bakın 3 tane versiyon var. bunlar çok önemli bu 3 versiyonun hangi grafik işlemci uyumlu olduğu yazıyor. biri adreno biri tegra diğeri powervr. yani adreno grafik işlemcili telefona sahip olan adreno olanı indirmeli tegraya sahip olan tegrayı indirmeli!

ben nexus4 kullanıyorum adreno işlemciye sahip. oyunu sorunsuzca açtım. ancak malesef grafiksel bazı hatalar mevcut oyunda. bazı objeler kapkaranlık gözüküyor kaplama problemi yaşıyor... muhtemelen güncelleme ile düzelicektir.

oguzhakan

Üye
S4 icin hangisini indirecegim

darksfire

darksfire

Üye
Darksfire ben obb dosyasını indiremiyorum açılan sitede indirme yerine ortada bişey dönüo nasıl indirdin

Normalde indirme kısmına otomatik geçmeli google crome yi indir kur bide o şekilde dene o dönen dişli resmi geçtikten sonra aşağıdaki kutucugu tikla download de ve inmesini bekle gerci ben calistiramadim ama

- - - Eklendi - - -

herkes yanlış hareket ediyor. bakın 3 tane versiyon var. bunlar çok önemli bu 3 versiyonun hangi grafik işlemci uyumlu olduğu yazıyor. biri adreno biri tegra diğeri powervr. yani adreno grafik işlemcili telefona sahip olan adreno olanı indirmeli tegraya sahip olan tegrayı indirmeli!

ben nexus4 kullanıyorum adreno işlemciye sahip. oyunu sorunsuzca açtım. ancak malesef grafiksel bazı hatalar mevcut oyunda. bazı objeler kapkaranlık gözüküyor kaplama problemi yaşıyor... muhtemelen güncelleme ile düzelicektir.

Bende htc one var adreno indirdim yine çalışmadı.

custave

custave

Üye
Alternatif linkler de benden olsun

apk

data

PATCH.21

3598fb1907

3598fb1907

Üye
Kardeşim Mali 400 1.1.1'in apk'sı silinmiş yeniden eklermisin?

neksushot

Üye
Salık olsun ben yapamadım iyi forumlar

oguzhakan

Üye
Alternatif linkler de benden olsun

apk

data

PATCH.21

Bunu nasil kuracagim yaedim edermisiniz cihazim samsung s4 tesekkurler

3598fb1907

3598fb1907

Üye
mali-400 4.1'de çalışmadı açmay çalıştığımda hızla siyah birşey belirip kayboluyor. Kurulumu eksiksiz yaptım stabil sürümü indirdim.

LeanbLack

LeanbLack

Üye
Linkler kırık gorunuyor dostum

smh60

smh60

Üye
Link kırıkkk

Silinen Üye 2413060

Silinen Üye 2413060

Kapalı Hesap
Bunu gorunce aklima the walking dead geldi ve telefonumun bu oyunda kasacagi geldi.Paylasim icin tesekkurler.Linkler ölü bu arada.

smh60

smh60

Üye
Arkadaşın güncelemeye niyeti yok heralde konu kapatılsın

custave

custave

Üye

Mali 1.1.1 Sürümü

apk

daata

PATCH.21

Remember Me

Remember Me

Üye
boş yere mediafire linkleri ekleme eninde sonunda blocked olacak :)

Üst Alt