World of Dragons Multiplayer [By Lemonquest] s60v3 Tüm Version!

Sponsorlu Bağlantılar

turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
World of Dragons Multiplayer [By Lemonquest] s60v3 Tüm Version!
World of Dragons Multiplayer

http://www.youtube.com/watch?v=JM1mExRlONU

Oyun Hakkında:

Görüntü oyunlarında önde olan bir üretici LemonQuest ve distribütörü ejderhaların dünyasını sizlere sunuyor.World of Dragons Multiplayer dünyasında ilk büyük multiplatform ve internet üzerinden karakter oynama oyunu. (MMORPG).
World of Dragons’un başlaması, internet üzerindeki oyun sanayisini zorlayacak.Kullanıcıların, herhangi bir şekilde Internete bağlı hareketli aletten RPG tecrübesini hissedebildiği ilk multiplatform oyunu olarak üretildi.. En sonunda bir multiplatform projesi, internet üzerinde videogame pazarında satışa sunuldu.
World of Dragons’da, oyuncuların, kendi karakterini geliştirebildiği bütün klasik RPG öğeleri mevcut, 4 yarış ve 6 farklı mesleğin arasından karakter seçebilme, 1,000 misyonun üstünde 10,000 maddeden daha çoğunu kullanabilme olanağı sunuluyor…

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kowboy2006, adencan, ibrahim539 ve 7 diğerleri

ibrahimarabaci

Üye
eyvallah dostum

turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
Youtube linkinde bir acayiplik vardı şimdi düzelttim.Oyunu deneyen arkadaşlar yorum yazarlarsa sevinirim daha deneme fırsatım olmadı.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
HMM..Oyun izlediğim kadarıyla güzele benziyor,bir deneyelim..Teşekkürler turkordu;)

uA_abdül

uA_abdül

Üye
tşk

BaDThings

BaDThings

Üye
çok saolda wifi si olmayan telefonlar için biraz kötü :S operatörler biraz kıyak yapsa iyi olur :d

**By_KaBuS**

**By_KaBuS**

Üye
Teşekkürler...

extacy35

Üye
tebrikler... iyiki wifi war:D

Emir

Emir

Üye
ellerine saglık kardşim

amacdevrim

amacdevrim

Üye
paylaşımın için tskler senden ricam premium nasıl alabilirim yardımcı olurmusun ve ne kadar kontör gittiğini biliyormusun + oyun hk bilgin varsa paylaşırsan sevinirim

rapman

rapman

Üye
emeğine sağlık :oke:

benjomurat

benjomurat

Üye
Oyun gercekten cokk güzel ama benim telefonum nokia E63 ve 320*240 lazım bana.forumda verikmlş ama eski sürümü verikmiş eger mümkünse yeni sürümünü koyabilirmisiniz.320*240 ama.
7
Ve bu tür oyunların 320*240 olanı varsa adlarını soleyebilirmisiniz...

yards52

Üye
sıfre ve parola ıstıyor bu arkadasım yardımcı olursan sevınırım

qwe123159

qwe123159

Üye
saol

Revengeful

Emekli Yönetici
:good:

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

enginemir

Üye
peki bu oyunu telden oynarken kontör felan gidio mu nasıl oluo
bilen varsa bilgi versin ltfen .. tşk.ler ..

Aziz™

Aziz™

Üye
teşekkürler eline sağlık..

ferddert

Üye
kardes baglanırken sorun yasıyorum.tekrar baglan diyo.ne yapabilirm.simdiden sagol

pmppmp

Üye
Ardaşlar Bu Oyunda Sms Paketı Alan Varmı

Üst Alt