Uygulama World at arms'ta hile bilen var mı allah rızası için

Sponsorlu Bağlantılar

musmemati

Üye
    Konu Sahibi
World at arms'ta hile bilen var mı allah rızası için
World at arms hile bilen varsa lütfen verecek var mı ?

Ben çok araştırdım ancak maxicep'e hiç denk gelmedim ama arkadaşlarımdan burada ki üyelerin ne kadar usta olduğunu duydum.

Belki derdime çare bulurlar diye geldim.

Not : Freedom diyenler indirdim saat ayarları + moskova ayarlarını + son sürüm indirdim apk kurdum olmadı

Verdiği Hata : you need root access in order to use Freedom

Remember Me

Remember Me

Üye
kardeşim telefonun root erişimi yok hatası alıyorsun,freedom root ister :oke:

Haluk.

Haluk.

Üye
Freedomu kullanmak icin saat ayarına gerek yok. Sadece marketi modlaman gerek...

Remember Me

Remember Me

Üye
Freedomu kullanmak icin saat ayarına gerek yok. Sadece marketi modlaman gerek...
dipnot:google play modu çalışmıyor...

- - - Eklendi - - -

musmemati,boş yere google mod falan indirme az önce denedim çalışmıyor.

NOT:World at arms gibi multiplayer,online çalışan oyunların veri belleği (bir nevi save dosyası,profil bilgileri) internet ortamında depolandığı için para,altın,gümüş v.b. değerleri değiştiremezsin değiştirsen bile değer geri gelir.

musmemati

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar root attım freedom'u yükledim ancak youtube'de izlediğim bir video'da adam google playa girip herşeyi beleşten alıyordu ancak ben alamıyorum neden ?

Remember Me

Remember Me

Üye
arkadaşlar root attım freedom'u yükledim ancak youtube'de izlediğim bir video'da adam google playa girip herşeyi beleşten alıyordu ancak ben alamıyorum neden ?
youtube linki var mı?

hoster22

Üye
Ben biliyorum kardeşimolması için telefonun root erişimi olması lazım root yaptıktan sonra sbgame hacker bunları yap sonra mesaj at anlatam sana

Üst Alt