Uygulama Teli rootladım ama markete girmiyor(world at arms) allah rızası için bakın çok önemli ???

Sponsorlu Bağlantılar

musmemati

Üye
    Konu Sahibi
Teli rootladım ama markete girmiyor(world at arms) allah rızası için bakın çok önemli ???
Freedomu indirdim world at arms'a girince (freedom ile) world at arms'ta normal parasatın alıcam markete bağlanamıyor bu uygulama markete bağlanamiyor marketi'nin sürümü güncel olmayabilir. Bu uygulamayı kullanabilirsin ancak birşey satin alsdfamassındiyor ve rootladıktan sonra başladı yardım ??

??

asabi67

asabi67

Üye
Root explorer indir . Kurduktan sonra system/etc klasorune girip hosts diye bir dosya var onu sil ve telefona restart at sorun duzelir kardesim

musmemati

Üye
    Konu Sahibi
root explorer ?

asabi67

asabi67

Üye
Telefonundaki tum dosyalara erisim yapabiliyorsun senin probleminin cozumu icin de bu program lazim

asabi67

asabi67

Üye
Birsey daha diyim markete baglanamamanin root ile alakasi yok yani soyle freedom u bende kullandim market ten baglanti basarisiz hatasi aliyordum root explorer kurup cikan ilk sayfada system/etc klasorune girip hostsu.silersen sorun duzelecektir . Baska turlu uygulamaya girip stop diyeceksin ama hileyi yapamazsin onun icin hosts dosyasini silmeni oneririm

Üst Alt