Aynen öyleeline sağlık indirdim 90mb da data indiriyo galiba ama playde de 0+ gösteriyor ilk indirenlerden olduk![]()

EyvAllah kardeşim strateji oyunu galiba![]()

neyse gelelim sadede. Oyunun hileleri varmı diye düşünen veya bu amaç icin uğraşan arkadaşlar icin yakın zamanda altın ve para hilesini yayinlayacagim. Çok uğraştım sayılmaz ama sinirlerimi bozan şey gold biriktirmek neredeyse imkansız gibi ve birde anti amerikanci olduğum icin yapiyorum
Hilesini bulanlar oyunda sıralamada belli zaten.Bulan yabancılar da para ile hileyi sitelerde sattığını görünce iyice ayar oldum arkadaş
Yakında siteye anlatımını yapar yayinlarim. Aksilik olmazsa bugün bir iki foto koyarım.
dahada sonrası yok zaten onunda sınırı o. isteyen kişilere onuda sınırsız yaparız 
hileyi nasıl yaptın dostum ben araştırdım çok ama bi sonuca varamadım dediğin gibi üst sıralardakilerin hile kullandıgı apaçık belli artı benim müttefiklerden biri 30 civarı bi lwldeydi bi gün bi baktım 99 olmuşMerhaba bu amerikan oyunu nu bir süredir beğenerek oynuyorum. Adamlar oyunda bile kendilerini belli etmiş.Petrolü oyuna bile koymuşlarneyse gelelim sadede. Oyunun hileleri varmı diye düşünen veya bu amaç icin uğraşan arkadaşlar icin yakın zamanda altın ve para hilesini yayinlayacagim. Çok uğraştım sayılmaz ama sinirlerimi bozan şey gold biriktirmek neredeyse imkansız gibi ve birde anti amerikanci olduğum icin yapiyorum
Hilesini bulanlar oyunda sıralamada belli zaten.Bulan yabancılar da para ile hileyi sitelerde sattığını görünce iyice ayar oldum arkadaş
Yakında siteye anlatımını yapar yayinlarim. Aksilik olmazsa bugün bir iki foto koyarım.
Saygılarımla spy_worm......
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
http : // w w w . dosyasitesi.c o m / download.php?file=bc825de46f092ffc4ef0e601bf54acec
Resimleri winrar ile zipledim ve ekledim. İndirip ekran görüntülerine bakabilirsiniz. İnşallah beğenirsiniz
not : harf arasındaki boşlukları silin...
- - - Eklendi - - -
Unutmadan level yerine bakarsanız orasıda sınırsı resimlerde görüldüğü üzere level 99dahada sonrası yok zaten onunda sınırı o. isteyen kişilere onuda sınırsız yaparız
![]()

Doğru söylüyorsun ilk zamanlar oyunun alt yapısı tam oturmamış ve çeşitli hatalar veriyordu şimdi son guncellemelerle oyun tam anlamıyla düzeldi. Ben artık hileden sonra pek oynamıyorum gereken herşeyi istediğim gibi alıp istediğim gibi savaşları kazanıyorum buda biryerde sıkıyor. Dediğim gibi hile olayı çok güzel oldu ve anlatması çok zor video şart onuda halledemedim. Ha hileyi yapmak isteyenlere kısa not. Telefon root lu olacak ve game killer programi kurarak halledeceksiniz. Bu da çok uzun ve zahmetli açıkçası. Ama isteyenler varsa ozelden yazsın ben msn vereyim oradan anlatırım. Burada msn adresi ekleyemiyorum.oyunu markette gorduydum indirdim 2 gun oynadim ayar filan yaptim ciktim girdim ayarlari kaydetmemis sildim sinirlendim dikkat edin sizde