World at Arms v1.0.7

Sponsorlu Bağlantılar

spy_worm

spy_worm

Üye
Oyunu baştan yuklerseniz eski level filan yerine gelmez bunu daha önce bende yaşadım. Oyunda madalya hilesi game killer ile çok rahat oluyor ana karışık. Anlatması uzun ve karışık ama dediğim gibi msn adresimi ekledim oradan görüşüp anlatabilirim.

007emin

007emin

Üye
Oyunu baştan yuklerseniz eski level filan yerine gelmez bunu daha önce bende yaşadım. Oyunda madalya hilesi game killer ile çok rahat oluyor ana karışık. Anlatması uzun ve karışık ama dediğim gibi msn adresimi ekledim oradan görüşüp anlatabilirim.

tamam sizin msnizi ekleyecem hem ayrıca titanium backup ile oyunun yedeğini aldıktan sonra oyunu silip tekrar yüklediğimizde yedeği geri yükleyip kaldığımız yerden devam edebiliriz bizzat denedim

spy_worm

spy_worm

Üye
tamam sizin msnizi ekleyecem hem ayrıca titanium backup ile oyunun yedeğini aldıktan sonra oyunu silip tekrar yüklediğimizde yedeği geri yükleyip kaldığımız yerden devam edebiliriz bizzat denedim

Bak bunu bilmiyordum öğrendiğim çok iyi oldu sağol. Sizi ekledim akşam gorusebiliriz. Aklımda tek bir oyun var oda command conquer generals bu oyunu strateji oyunlari içinde tek geçerim. Bunu bulabilsem mükemmel olacak ama yok sanırım

007emin

007emin

Üye
siz msn ye kaçta giriyosunuz ona göre halledelim madalya hilesi için biraz heyecanlıyım

spy_worm

spy_worm

Üye
siz msn ye kaçta giriyosunuz ona göre halledelim madalya hilesi için biraz heyecanlıyım

Ben 11 gibi girerim gece yarılarına kadar aralıklı girer çıkarım.

- - - Eklendi - - -

Siz kaçta msn de olursunuz onu yazın ben o saat te gelirim görüşüp hallederiz. Ben her vakit girebilirim.

007emin

007emin

Üye
Ben 11 gibi girerim gece yarılarına kadar aralıklı girer çıkarım.

- - - Eklendi - - -

Siz kaçta msn de olursunuz onu yazın ben o saat te gelirim görüşüp hallederiz. Ben her vakit girebilirim.

saat 17 - 17.30 arası görüşüp halledelim

sercan42_

Üye
Sagol

memedmirza

Üye
arkadaşlar altın ve madalya hilesinin nasıl yapıldığını anlatabilecek var mı?

Bahoz47

Üye
Bak buna sevindim dediklerimi sadece yazı ile yapabilmen ayrıca bir başarı tebrik ederim hayırlı olsun..
Hocam bu oyuna bi el atıp hile konusunda yardımcı olursan cok sevinirim

nogitsune

Üye
banada yardım eder misiniz telefondaki oyunum pc ye geçmedi en baştan başladım sıkıldım hileyi yapar mısınız

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
:tşk:

Üst Alt