World at Arms v1.0.7

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
World at Arms v1.0.7
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

OYUNLA İLGİLİ VİDEOLAR
mevcut değil
OYUN BİLGİLERİ
Gerekli Android Sürümü:2.3 ve üzeri
Market linki:
İndirme linkleri:

• Beğen
Tepkiler: isml4470 ve lazzow

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah :)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Oyun ileriki dönemlerde çok tutulacak demedi demeyin....

blacktalon

blacktalon

Üye
eline sağlık indirdim 90mb da data indiriyo galiba ama playde de 0+ gösteriyor ilk indirenlerden olduk :)

alaStar

alaStar

Üye
EyvAllah kardeşim strateji oyunu galiba :eller:

Czmi

Üye
arkadaslar oyunu hala oynayan var mi
benim level 29 ama takildigim bir yer var

- - - Eklendi - - -

[link=https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftMTHM]World at Arms [/link] icin bir sorum olacakti da . Yardimci olabilir misin. Lvl 24 oldum ama takildigim bir yer vardi da
complete "up in the Air" quest to unlock gorevini nasil apicam
"campaign" de ki diger kita ya gecemedim de :(
Resimde ki kirmizili kitaya gecemiyorum. Ordaki tum savaslari yaptim. Hepsinin uzerinde Tamamlandi yazmakda ama ne yazik ki gecemedim
Emin olmak icin tum o savaslari bastan yaptim fakat olmadi. Ne yapmaliyim?
[image]http://imageshack.us/photo/my-images/580/screenshot2012122900283.png/
[/image]

[image]http://imageshack.us/photo/my-images/651/screenshot2012122713345.png/[/image]

Sorunu cozecek olana ya facebookdan reklam kuponu
ya google adwords
ya amazon hediye karti
veya paypaldan kucuk bir hediye vermeyi dusunuyorum :)

yakup_

Üye
bu oyun online mi ?

spy_worm

spy_worm

Üye
Merhaba bu amerikan oyunu nu bir süredir beğenerek oynuyorum. Adamlar oyunda bile kendilerini belli etmiş.Petrolü oyuna bile koymuşlar :D neyse gelelim sadede. Oyunun hileleri varmı diye düşünen veya bu amaç icin uğraşan arkadaşlar icin yakın zamanda altın ve para hilesini yayinlayacagim. Çok uğraştım sayılmaz ama sinirlerimi bozan şey gold biriktirmek neredeyse imkansız gibi ve birde anti amerikanci olduğum icin yapiyorum:D Hilesini bulanlar oyunda sıralamada belli zaten.Bulan yabancılar da para ile hileyi sitelerde sattığını görünce iyice ayar oldum arkadaş :D Yakında siteye anlatımını yapar yayinlarim. Aksilik olmazsa bugün bir iki foto koyarım.

Saygılarımla spy_worm......

- - - Eklendi - - -

Resimleri koyamadım malasef site reklam düşüncesi ile yayınlamaya izin vermedi. video da eklesem aynı sorun olacak isteyen arkadaşlar msn adresim [email protected] ekleyin yardımcı olurum...

- - - Eklendi - - -

http : // w w w . dosyasitesi.c o m / download.php?file=bc825de46f092ffc4ef0e601bf54acec

Resimleri winrar ile zipledim ve ekledim. İndirip ekran görüntülerine bakabilirsiniz. İnşallah beğenirsiniz :D

not : harf arasındaki boşlukları silin...

- - - Eklendi - - -

Unutmadan level yerine bakarsanız orasıda sınırsı resimlerde görüldüğü üzere level 99 :D dahada sonrası yok zaten onunda sınırı o. isteyen kişilere onuda sınırsız yaparız :D

57serdar89

Üye
Merhaba bu amerikan oyunu nu bir süredir beğenerek oynuyorum. Adamlar oyunda bile kendilerini belli etmiş.Petrolü oyuna bile koymuşlar :D neyse gelelim sadede. Oyunun hileleri varmı diye düşünen veya bu amaç icin uğraşan arkadaşlar icin yakın zamanda altın ve para hilesini yayinlayacagim. Çok uğraştım sayılmaz ama sinirlerimi bozan şey gold biriktirmek neredeyse imkansız gibi ve birde anti amerikanci olduğum icin yapiyorum:D Hilesini bulanlar oyunda sıralamada belli zaten.Bulan yabancılar da para ile hileyi sitelerde sattığını görünce iyice ayar oldum arkadaş :D Yakında siteye anlatımını yapar yayinlarim. Aksilik olmazsa bugün bir iki foto koyarım.

Saygılarımla spy_worm......

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

http : // w w w . dosyasitesi.c o m / download.php?file=bc825de46f092ffc4ef0e601bf54acec

Resimleri winrar ile zipledim ve ekledim. İndirip ekran görüntülerine bakabilirsiniz. İnşallah beğenirsiniz :D

not : harf arasındaki boşlukları silin...

- - - Eklendi - - -

Unutmadan level yerine bakarsanız orasıda sınırsı resimlerde görüldüğü üzere level 99 :D dahada sonrası yok zaten onunda sınırı o. isteyen kişilere onuda sınırsız yaparız :D
hileyi nasıl yaptın dostum ben araştırdım çok ama bi sonuca varamadım dediğin gibi üst sıralardakilerin hile kullandıgı apaçık belli artı benim müttefiklerden biri 30 civarı bi lwldeydi bi gün bi baktım 99 olmuş :)
ayrıca üst sıralarda senin isminde var nasıl yaptıgını anlatırmısın

emrahdogukan

Üye
dostum hile olayini paylasirmisin

spy_worm

spy_worm

Üye
Merhaba..
Tabiki açıklarım nasıl yaptığımı ama malesef video koyamiyorum hem ayrıca ekran videosu alan s3 icin program bulamadım. Onu halletsem hemen yayinlayacagim. Çünkü video şart yazıyla anlatması inanın imkansız gibi.

Samet.25

oyunu markette gorduydum indirdim 2 gun oynadim ayar filan yaptim ciktim girdim ayarlari kaydetmemis sildim sinirlendim dikkat edin sizde

spy_worm

spy_worm

Üye
oyunu markette gorduydum indirdim 2 gun oynadim ayar filan yaptim ciktim girdim ayarlari kaydetmemis sildim sinirlendim dikkat edin sizde
Doğru söylüyorsun ilk zamanlar oyunun alt yapısı tam oturmamış ve çeşitli hatalar veriyordu şimdi son guncellemelerle oyun tam anlamıyla düzeldi. Ben artık hileden sonra pek oynamıyorum gereken herşeyi istediğim gibi alıp istediğim gibi savaşları kazanıyorum buda biryerde sıkıyor. Dediğim gibi hile olayı çok güzel oldu ve anlatması çok zor video şart onuda halledemedim. Ha hileyi yapmak isteyenlere kısa not. Telefon root lu olacak ve game killer programi kurarak halledeceksiniz. Bu da çok uzun ve zahmetli açıkçası. Ama isteyenler varsa ozelden yazsın ben msn vereyim oradan anlatırım. Burada msn adresi ekleyemiyorum.

Saygılarımla. ....

- - - Eklendi - - -

[email protected]
Msn adresimi ekledim sonun da ekleyin burdan hileyi anlatayım.

undead001

undead001

Üye
arkadaslar oyunda hile var mustafa arkadasıma saygılar

Gerekenler Game killer 2.50 ve rootlu cihaz
resimler altta kanıtıdır

- - - Eklendi - - -

bu arada ekran videosu kaydetme progamı bilen varsa bana ozelden atabilirmi video cekip atayım

spy_worm

spy_worm

Üye
Resim koyman güzel olmuş ben dosya halinde atmıştım. Bu şekilde daha güzel oldu. Bu arada ismim mustafa değil murat :-) hile ile ilgili sorusu olan kişiler varsa herzaman yardım edilir. Bu arada mail olarak photoshop olabilir mi diye yazılar geldi isteyene msn üzerinden hile anlatılabilir. Eğer arkadaşın da dediği gibi ekran videosu çeken sürüm program varsa video ekleyebiliriz.

Saygılarımla spy_worm....

microb

Üye
Telefonu resetledim oyunu tekrar yükledim. Gameloft üzerinden login oldum ancak eski oyunum geri gelmiyor. Gameloft üzerinden lvl 17 olarka görüyorum kendimi. nasıl düzeltebilirim fikri olan var mı?

007emin

007emin

Üye
ben game killer ile altın hilesini yaptım ama madalya hilesini bir türlü yapamadım freedom diye bir programı kullandım olmadı madalya için yardım edebilirseniz sevinirim

bide madalya hilesini game killer ile yaptıysan nasıl yaptığını söylermisiniz

Üst Alt