spy_worm
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öncelikle s.a..
Arkadaşlar world at arms online strateji oyununda son versiyon olan 1.0.9 gold (madalyon) hilesinde oyunun bir açığını daha buldum. Bu konuda benimle irtibata geçen arkadaşlar yardım isteyen arkadaşlar oldu telefonumdaki arzadan dolayı bilgi vremedim kusura bakmasınlar. Ama telefon elime geçti ve zerinde yoğunlaşma fırsatım oldu. Oyunda epey açıkları kapatmışlar ve hile olayı bayağı zorlaşmış. Oyunun Online olması hile işini epey epey zorluyor. Sonunda açık buldum ve video çekerek çok detaylı bir şekilde koyacağım bu belki 1 gün belki 1 hafta alabilir. Hileyi yapmak isteyen arkadaşlar bu konuyu takip etsin.
saygılarımla spy_worm (akreep_kral@windowslive.om)...Bu arada hile android cihzlar için geçerli ve telefonun root edilmiş olması game killer programının da telefonda yüklü olması şart bilginize..Bu oyunda şu var oyunu silip tekrar kursamda baştan değil şuan ki kayıtlı yerden başlıyor bu acaba telefonun ID numarası ile bilgi gönderiliyor fikri olan varsa söylerse hileyi yapmam için oyuu sıfırdan başlamam gerek..
oda basit birazdan yollayacağım linkteki programı kurun açın ve oyunu bulun üzerine basın ve yedekle diyin programın kendi dosyasının içine yedekleyecektir..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burun prugram bu programı kurun açın oyunu bulup tıklayarak yedekleyin programın dosyasına yedekleyektir. oyunun keyfini çıkarın yapamazsanız onuda hallederiz...
Hileyi yapabildiniz mi şuanda hala sorun yaşıyor musunuz ??Tesekkurler herseyi yaptim sorunsuz ama birtek madalya yukseltmeyi yapamadim oda neden olmadi "wiew" diyoruz ya - isareti.gozukmuyor bende hepsini birebir yaptim - degeri girilemiyor bir turlu anlamadim yardimci olabilirseniz sevinirim ..
Edit:Tamamdir sorunsuz bir sekilde hallettim ise yaradi tekrar tesekkurler..
Hileyi yapabildiniz
Hileyi yapabildiniz mi şuanda hala sorun yaşıyor musunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?