woops süper tarife sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

commandes

Üye
    Konu Sahibi
woops süper tarife sorunum
Mağlum öğrenciyiz ucuzluk nerde biz ordayız tarifeyi seçmemin bir nedeni bu konuşma (500dk) ve sms(5000) bir sorun yok ama gelelim internete asıl sorunum burda 2 Gb internet var fakat hani video izlemeyi bıraktım google a girmeye aciz bir hale geldi avea desteğe sorunumun raporunu bıraktım fakat daha önce cevaplanacağını umduğum için burayada yazmak istedim bu internet hızı sorunu sırf bende yaşanmıyor ama bunun bir çözümü var mı hızlandırma gerekirse ek bir ücret hız yükseltmek için bilgili bir arkadaş yardım ederse çok sevinirim

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Mağlum öğrenciyiz ucuzluk nerde biz ordayız tarifeyi seçmemin bir nedeni bu konuşma (500dk) ve sms(5000) bir sorun yok ama gelelim internete asıl sorunum burda 2 Gb internet var fakat hani video izlemeyi bıraktım google a girmeye aciz bir hale geldi avea desteğe sorunumun raporunu bıraktım fakat daha önce cevaplanacağını umduğum için burayada yazmak istedim bu internet hızı sorunu sırf bende yaşanmıyor ama bunun bir çözümü var mı hızlandırma gerekirse ek bir ücret hız yükseltmek için bilgili bir arkadaş yardım ederse çok sevinirim
mağlum avea

• Beğen
Tepkiler: commandes
oznkrts

oznkrts

Üye
Bende süper fırsat kullanıyorum internet hızımda gayet iyi bulunduğum yerde 4 5mbs altına düştügünü görmedim googleye bile giremiyorsan bence telefonun ayarlarını kontrol et

commandes

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım ayarlarımdan yardımcı olursan çözeceğime inanıyorum

phasan

phasan

Üye
9333 ara ordantelefon ayari al

• Beğen
Tepkiler: Sin007

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
onu ben 2 ay kullandım gayret iyidi

• Beğen
Tepkiler: Sin007
Sin007

Sin007

Üye
Adamlar neden o kadat cok kampanya yapiyor sanihorsun ki kısıtlıyor hızıni falan birde bulundugun konumdan da kaynaklana bilir

phasan

phasan

Üye
Turkıyede hıc kımse herseyı tam vermez ne olursa olsun

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
mobile kullanıyorum hiçbir sorun yok bilgisayara bağladım dün 460.8 kbps bağlanıyo

Son düzenleme:

w_man85

Üye
bence sizin telefondan kaynaklanıyor bende xperia z1 var ve bende aynı kampanyayı kullanıyorum ttnetten daha hızlı bundan emin olabilirsiniz müşteri hizmetlerini arayıp bilgi isteye bilirsiniz bide 3g açık kullanıyorsunuz dimi

phasan

phasan

Üye
bence sizin telefondan kaynaklanıyor bende xperia z1 var ve bende aynı kampanyayı kullanıyorum ttnetten daha hızlı bundan emin olabilirsiniz müşteri hizmetlerini arayıp bilgi isteye bilirsiniz bide 3g açık kullanıyorsunuz dimi
Arkadasım sadece sorun telefonda olmaya bılır her yerde baz istasyonu aynı degıl

eren3546

eren3546

Üye
ilging ¿ aynı paketi bende kullaniyorum
bende böyle bir şey yok

internet hızım 10Mbit ile 14Mbit h+

Takipçi Satın Al

Üst Alt