najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
süper yardimseversin najanaja.
Bende pes etmeyeceğim olmazsa bu kizi bi facede arasin :d
ya bu kız bizim sınıftaydı okul bitti hatun sağolsun telde kız numarası bırakmadığı için ulaşamıyorumda arayıpta tema ismi sormakta garip olurdu zaten mağazadan indirmiştim dedi yanlış hatırlamıyorsam uğraştırdım senide dostum yinede sağol yardımların için
olsun dostum emeğin yeter canın sağolsun çok sağol yinede
Teşekkürler
önemli deil ama yinede aklıma geldikçe arada bir bakınırım
- - - Eklendi - - -
rica ederim
walla zewkler tartışılmazmış kusura bakma ama zevkinden şüphe etmeye başladımpes etmeyeceğimi söylemiştimmuhteşem bir gitar teması buldum c6-01 belle denedim süper. Umarım beğenirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
walla zewkler tartışılmazmış kusura bakma ama zevkinden şüphe etmeye başladımbenden sıfır puan o temaya en başta renklerden kaybediyo ikon desteği belli deil açıkçası ben kullanmam tabi arayan halis ti bide o baksın
bende kendi paylaştığım evolveyi kullanıyorum zaten. Haklısın güzel bir tema değil ama arkadaki resim hoşuma gitti
şuna bak hele hemen de kıvıttırıwerdibi üst msj ını hatırlatırım denedim muhteşem süper şimdi güzel deil bende beğenmedim
estağfurullah ezmek ne demek hem zevkine karışamam sen bana ne bakıyosun beğendiysen kullanacan ben kendi zevkime göre konuşuyom.yaaa tmm niye eziyosun şimdi. Tmm başta beğendim. Resim hoşuma gitti ikonlarda orjinal olduğu için beğenmiştim ama kullanmıyom şimdi
şimdi zevkler ve renkler tartışılmaz diyecemde klasik olcak demiyom ben birşey
emeğine sağlık üstadım
iconlar güzelmiş
teskürler .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?