wonder,s2,s3 mini

Sponsorlu Bağlantılar

yaso57

Üye
    Konu Sahibi
wonder,s2,s3 mini
arkadaslar yeni bir telefon almak istiyorum ama karar vermedim wondermı s2 mi yoksa s3 minimi .)

MaxipmaN

Üye
s2 tabiki

Berk E.

Üye
Wonderın burda ne işi var hocam S2 alın gitsin. :D

MaxipmaN

Üye
kesinlikle ama indirimli falan al modası geçti geçiyor

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
bence s3 mini s2 daha üstün olsada s2 son güncellemesini aldı ama s3 mini yeni bir cihaz olduğu için güncellemeler ile performası iyi haldeyken en iyi hale getirilebilir ama pek bir fark yok s2 ile s3 mini arasında hangisini beğendiysen onu al şimdiden hayırlı olsun :good:

skylinegti

skylinegti

Üye
tabiki s2, eskidi ama hala iyi...

ensonkral06

ensonkral06

Üye
s2 tabiki :D

emin_uslu

emin_uslu

Üye
Xperia p :) Allahım nedir bendeki sony sevgisi

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY

yaso57

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardeşim s3 mininin ekranda pixeller fazla görünüyor s2 iyidir
Anladım kardes simdi bi fiyat sordum s2 ye s3 yazılımı yüklemis adam 700 liraya satıyorum telefonda cizik falanda yok güzel telefon degermi sizce 2. El

restmod

restmod

Üye
Anladım kardes simdi bi fiyat sordum s2 ye s3 yazılımı yüklemis adam 700 liraya satıyorum telefonda cizik falanda yok güzel telefon degermi sizce 2. El

700 e pahali ikinci el 200 daha koyup s3 alirsin ikinci el

maktama

maktama

Üye
tamam kardes sagolasııın bilgilendirdigin için:)))

S2 işlemci, grafik kartı,depolama alanı(mini 8gb dir,16gblikleri göremedim ben dahaca) custom firmware desteği, ekran parlaklığı, olarak çok daha iyidir. S3mini pil konusunda ve ısınmama konusnda çok daha iyidir. Tavsiyem uygun temiz bir s2 i9100(i9100g falan olmasın) bulursan almandır.

Ayrıca s3 yazılımı atılmış olması gözünü boyamasın, modifiye rom yüklemişlerdir,bunu sen de kolayca bu forumdaki bilgileri okuyorak yapabilirsin. O bir kriter olmasın senin için yani. Ama 700 bana da az miktar pahalı geldi, e 600 bilemedin 650 olur.

MaxipmaN

Üye
700 lira çok pahalı 550-600

yaso57

Üye
    Konu Sahibi
anladım arkadaslar ozaman ben birde s3 arastırayım 2. El 800 e falan bulursam s3 alırım :))

fk555897

fk555897

Üye
Söylediğin telefonlar arasında en iyisi S2.

Massbattle

Üye
Kardeş sen en iyisi s3 ü araştır 2.el bulursun sıfırı zaten 1300 tl daha fazla ineceğini sanmıyorum s3 ün 2. el temiz bulurusn 800 e..

Takipçi Satın Al

Üst Alt