Silinen Üye 2505573 Kapalı Hesap 0MG90' Alıntı: Oyun hile dolu, oynanamaz Genişletmek için tıkla ... kendi kendimize oynayalim
0MG90 Üye MrExelance' Alıntı: kendi kendimize oynayalim Genişletmek için tıkla ... Bana istek yollarsın 0MG90 nick ama pek açmıyorum rütbe düşmesin diye. Point Blank daha iyi şu an.
MrExelance' Alıntı: kendi kendimize oynayalim Genişletmek için tıkla ... Bana istek yollarsın 0MG90 nick ama pek açmıyorum rütbe düşmesin diye. Point Blank daha iyi şu an.
Silinen Üye 2505573 Kapalı Hesap 0MG90' Alıntı: Bana istek yollarsın 0MG90 nick ama pek açmıyorum rütbe düşmesin diye. Point Blank daha iyi şu an. Genişletmek için tıkla ... pointtede wolfteam gibi oldu oradada veletler cok var hadi 12-13 yasindakiler oynasa bisey demiyecem 6-7 yasindakiler oynuyor bublar hile aciyor kufretsen bile anlamiyolar
0MG90' Alıntı: Bana istek yollarsın 0MG90 nick ama pek açmıyorum rütbe düşmesin diye. Point Blank daha iyi şu an. Genişletmek için tıkla ... pointtede wolfteam gibi oldu oradada veletler cok var hadi 12-13 yasindakiler oynasa bisey demiyecem 6-7 yasindakiler oynuyor bublar hile aciyor kufretsen bile anlamiyolar