Uhops
Üye
-
Konu Sahibi
-
BilmiyorumAltın kuponuyla alınan Ghost EM-4 ü denedin mi? Çok hoşuma gitti benim normal sıkınca ses çıkmıyor karşındakine sıkınca(karşı takım) ses çıkıyor
Evet malesef çoğu kişi onu kullanıyor hemen öldürüyorlar milleti Elwrci daha iyiBilmiyorum
ama bazı çok saçma silahlarda var. O silahlar; nakit satabilmek için daha neler yapabiliriz, adına yapılmış silahlar. Örn:AAA vardı bir ara. Bide uzas diye bişey varmış heralde.
nick aynı 0MG90 eklersin
point de ekledimnick aynı 0MG90 eklersin
Tamam yarın girebilirimpoint de ekledim
PB de önemli olan silahın ve atik davranman lazım hızlı olup ilk sen öldüreceksinBende mi Pb oynasam ki
oyna bence wolfteamdan daha güzel wolfda hileden geçilmiyor ve herkeste karakter var artık iyi olmak için gerçek paraya yönelmek lazım. pb de yükle canın sıkıldıgında wolfa da girersin pb yede girersin. oynayacaksan ekle beni isim aynı batubowerBende mi Pb oynasam ki
sanki kurtadam çok mantıklıGelin kendi aramızda wf oynuyalımPb oynamıştım çok kötü gibiydi. Hele bide dinazor vardı heralde tam komedi
Daha oynanabilirliği var kurtlarınsanki kurtadam çok mantıklı
Dino mod çok eğlenceli benceGelin kendi aramızda wf oynuyalımPb oynamıştım çok kötü gibiydi. Hele bide dinazor vardı heralde tam komedi
Kendi odamızda oynuyacağız.Oyuna 7 yaşındakileri almazsaniz indiririm)
Dur indireyimKendi odamızda oynuyacağız.
Ya gelin dota oynayalimPointBlank gelin tek başıma oynuyorum
Wolfteam: 0MG90 ekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?