Wolfteam

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Wolfteam
Oyun hileli ve nakitlilerden geçilmez oldu. Herkesde özel karakter var. Adamlar ölmüyor. Nakitsizler olarak toplansak klan kursak kendi kendimize oynasak...?

Nickim:antiokul74
@OMG90 'ın nicki: OMG90

Son düzenleme:

0MG90

Üye
Sorma bayadır girmiyordum Cuma bakayım dedim baseden tarıyor herkesi çıktım başka odaya girdim sınırsız canı vardı sürekli yeniden doğuruyordu kendini öldüremedim oradan da çıktım 1 ölüm oyunu attım sonunda ama istek kalmadı yeniden çıktım oyundan daha da girmem bikaç ay

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Çok uzun zamandır ms gözükmüyordu bende de ayın 12 sı oldu, baktım akkye daha çok var bir daha deniyim dedim oyun düzgün açıldı. Şimdi tekrar oynamaya başladım. İki defa giriş oynadım hileli denk gelmedi. Ve f11 ile hileli şikayet edebiliyorsun sanırsam. Kısaca toplanalım kendi kendimize oynuyalım hem nakitli olmaz hem hileli.

Tepkiler: 0MG90

0MG90

Üye
Benim için fark etmez ama f11 i denedim olmadı

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
4 kişi daha bulsak 3-3 süper olur. MaxiCep diye klan kurarız

.caner.

Üye
Çocuk oyunu, internet cafe lerde küçük çocuklar dolu gelin dota oynayalım. Wf nin sonu Metin2 gibi olacak ki oldu.

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
wolfteamı bırakın point blanka gelin
Oynadım ama hiç beğenmedim nedense 2004'ün grafikleri var sankim Dicen wolfteam'in grafiği müthiş mi? Değil ama genede daha iyi
Çocuk oyunu, internet cafe lerde küçük çocuklar dolu gelin dota oynayalım. Wf nin sonu Metin2 gibi olacak ki oldu.
Dota fazla karmaşık metin 2'nin geliştirilirmiş hali gibi. Gelin çağrıma onay verin güzelim oynu oynu oynayalım

UpOneTR

Üye
gelin Crosfiree a başlayalm
hepsinden daha iyi

.caner.

Üye
Küçük çocuk dolu
13 civarı olsalar tamam da 7 yaşında bunlar

Benim grafik takıntım yok valla

SheFy

Üye
4sene önce wf oynuyırdum. Oyunda karakter diye bişi yoktu. Herkes eşitti. İşi paraya dkünce bku çıktı. Özel versiyon karakter almış ölüm oyınunda 70/0 oynuyo videosunu koyuyo. Lan be salak adam o karakter o dövmeler kimde olsa aynısını yapar. resmen oyun 2-3 sene önce battı. Oyun değil para tuzağı. Dota 2 oynayın bak güzel oyun. En azından lol ve wf deki çoluk çocuk kaynamıyor

Tepkiler: .caner.

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Oynayanlar nickini yazsın ekliyim

Warface oynayalım.

Tepkiler: ByEmre221

0MG90

Üye
Onda kurt yok Ve wolfteamın silah kullanımını çok seviyorum ben
Altın kuponuyla alınan Ghost EM-4 ü denedin mi? Çok hoşuma gitti benim normal sıkınca ses çıkmıyor karşındakine sıkınca(karşı takım) ses çıkıyor