Wolfteam.

Sponsorlu Bağlantılar

goldendead

Üye
    Konu Sahibi
Wolfteam.
Wolfteamla ilgili sıkıntısı olan bana ulasabilir, yardım edebilirim

Uhops

Uhops

Üye
Hala o oyunu oynuyormusunuz ya joygamenin paralı askerlerinden oyunun b*ku çıkık oyunda sıfır emek var 8 9 yaşındaki bebeler parayı basıp geçiyor seni.onu oynuyacağınıza masaüstüne güzel bir arkaplan koyun onu izleyin daha iyi.üstelik oynun grafikleri çok kötü.

- - - Eklendi - - -

Ve konu ''çoklu online oyunlar'' da olması lazım değilmi

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
o oyunu oynayanları anlamıyorum

goldendead

Üye
    Konu Sahibi
Zaten oyunu oynamıyorum bıraktım :) birinin yardıma ihtiyacı olursa cevaplayabilirim. Bu arada Minecraft la ilgili bilgisi olan varmı ?

hikmet366

hikmet366

Üye
şuan bir yardıma ihtiyacım yok ama bana şu konuda yardım edebilirsin ben sana başka bir wolfteam çarı verim sen onu pcden aç bende kendi çarımdan onu öldirip k.d me kasmiş olim böyle bir yardım edersen makbule geçer :D

goldendead

Üye
    Konu Sahibi
bi ara yapabiliriz :)

Uhops

Uhops

Üye
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
bende bu konuda birisi eksik diyodum meğerse hikmetmiş :ehe

goldendead

Üye
    Konu Sahibi
:D minicraft tan bahsediodum :)

- - - Eklendi - - -

hikmet hallederiz bı ara kd yi o sıkıntı değıl :)

Heroata

Heroata

Üye
Perrsembe turnuvayi nerden izlcem? Snf arkdsm finale kaldi :D mrk ettm nsl oynuoms

hikmet366

hikmet366

Üye
mesaj kutun dolu :D

goldendead

Üye
    Konu Sahibi
ne finali ?

goldendead

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayardaki ilegal programlardan dolayı yeniliyor hile gibi bulunuyosa bende yedim fakat hile filan yoktu bilgisayarımda heralde joygame kafasına göre veriyor onu :)

hikmet366

hikmet366

Üye
Bilgisayardaki ilegal programlardan dolayı yeniliyor hile gibi bulunuyosa bende yedim fakat hile filan yoktu bilgisayarımda heralde joygame kafasına göre veriyor onu :)

perşemme günü saat 17 :17 de açılçak o zaman kasarız da rütbeyi

Takipçi Satın Al

Üst Alt