Wolf teamı kasmayacak Bilgisayar arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Wolf teamı kasmayacak Bilgisayar arıyorum
Arkadaşlar bilindigi gibi acer travel mate 2420 oldukça dandik bir bilgisayar.Ya bilgisayarımı güçlendirecegim yeni ram yeni ekran kartı falan.Ya da yeni bilgisayar alacagım sizce wolfteamı kasmayacak bir pcnin oratalama fiyatı ne olur yada yeni ram ve ekran kartının.

futbol123

futbol123

Üye
oyun fazla sistem gereksinimi istemiyor

CPU Pentium 1.4 Ghz Pentium4 2.2Ghz veya daha üstü
RAM 512MB veya daha üstü 512 MB veya daha üstü
Grafik Kartı Geforce 5700 veya daha üstü Geforce 6800 veya daha üstü
Harddisk Alanı 400MB 400MB
DirectX Versiyonu Direct X 9.0c Direct X 9.0c
bu özellikleri istiyor acerin işlemcisi celeron sanırım ve 950 ekran kartı var işlemci ve ekran kartı çok düşük fiyat aralığınız nedir?

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
en fazla 750

futbol123

futbol123

Üye
650tl 1gb 5470 haci ekran kartı fiyat çok iyi
5470 harici ekran kartı
gt310m ekran kartı harici
i3 2310m işlemci güçlü bir işlemcisi var ve bunla gelen intel 3000 ekran kartı var bu gösterdiklerim modelleri inceleyin hangisini beyendiyseniz onu alın ama en güclü işlemcisi olan hp dir
İ3 2310
P6200
P340 sıralama böyledir:oke:

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim ama zaten fazla oyun oynamıycam bi wolf team oynarım veya rakion o yüzden en baştakini begendim kasmaz dimi eminsiniz

futbol123

futbol123

Üye
2.ciyi alsanız daha iyi p6200 3mb cache var 1. olanda amd p340 1mb cache var buda işlemcide oyun performansını baya etkiler :oke: p6200 daha hızlı ve oyun performansı konusunda daha iyidir:oke:

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
2.ciyi alsam fark eder diyosunuz. hmm olur sizin dediginiz olsun

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Son olarak hangisi daha az kasar sizce 2. mi yoksa hp mi.

DPool

DPool

Üye
Zaten wolfteam çok fazla sistem gereksinimi isteyen bir oyun değil.512 mb ram 256 ekran kartında bile tam performans alabilirsin.O yüzden hp de olsa lenovoda olsa bilgisayar kasmaz.Ama yinede ben sana hp öneririm.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo daha pahalı ama :D o yüzden kalite farkı falan olmazmı

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bütün bilgısayar olayına ben pek sıcak bakmıyorum neden diye sorarsanız
ozellıkle oyun bılgısayarı olsa bıle alıcı yonunden fıyatı dusurmek ıcın bı dandıklık oluyor pc de
mesela ıslemcıyı iyi yapıyorlar ancak ekran kartı ıslemcı kadar ıyı olmuyor
parca parca olarak sıstem toplamak
topladıgınız parcaların ozellıklerı ve performans larını arastırmak bılgı edınmek en ıyısıdır

arslan3332

arslan3332

Üye
işlemcin celeron sa hemen at çöpe yeni bi işlemci al celeron olmayan..-512mb (128bit) ekran kartı- 1gb ram yeterde artar bile ama ekran kartı 128bit veya daha üzeri olsun kimse bunla ilgilenmez ama ekran kartının asıl önemli noktası budur aklında bulunsun...

:good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good:

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun arkadaşlar 2. bilgisayarda karar kıldım ben.

kalkan3434

Üye
Wolf team çok ağır bir oyun değil..:hmmm

Krofessional

512 mb ekran 2 ghz işlemci 1 gb ram iyi oynar ben 512mb ekran 2 ghz islemci 4 gb ramda oynuom hiç kasmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt