WM8650 tabletler için root yapma

Sponsorlu Bağlantılar

mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
WM8650 tabletler için root yapma
arkadaşlar ben bunu yabancı bi siteden aşırdım :D:D:D:D
site bu :

burdan indirin:

KURULUM:
sitede anlatıyo türkçesiii :
Uberoid modded 1.5.3 firmware 1.5.3 Yeşil ve Mavi çekirdek 1.5.1 m008s/m003s çekirdekleri, 1.3.1 yükleyiciler. Genel olarak, Uberoid değiştirmek kolaydır WM8650 tablet için oldukça optimize ROM: kurulum ve / Windows PC CHANGER.BAT RUN veya ROM kişiselleştirmek. XTRA komutları görmek için CHANGER Tipi "X" <enter> Siz CHANGER çalıştırabilirsiniz:

• * Model seçin (Eğer modele göre yapılandırma değişiklikleri ROM)
    * SD (CHANGER "SD" enter tuşuna basınız, ya da CHANGER bir model sonra anwer "y" yazın Uberoid kopyası, SD kopyalamak isteyecektir. )
    * Format SD (CHANGER "SDFORMAT" enter tuşuna basınız, ya da CHANGER COPY soruya "n" aldı sonra anwer "y" yazın Uberoid kopyalamak biçim ve kopyalama istiyorsanız, size soracaktır SD)
    * CHANGER "Lite" tipi, bu ROM 7,5 MB ücretsiz yapar, Lite sürümünü oluşturun. Bu bileşenleri kaldırır:
    -ekstra FirmwareInstall kaldırılır apps \ packages \ fs_patch \ data_patch \ app \ data \ ve tüm Petek mods
    * LITE sadece 1 başlatıcısı kullanır WMTLauncher
    CHANGER * "UNLITE" <enter> geri ekstra uygulamalar olsun.
    * Arapça font / lang (ROM Arapça destek paketi kopyalamak için CHANGER "AR" <enter> yazın) değiştirin
    * Tay dili (CHANGER "TH" yazın font / lang değiştirin < tayland destek paketi) ROM kopyalamak için>
    * Türkçe (ROM türkçe destek paketi kopyalamak için CHANGER "TR" <enter> yazın) font / lang değiştirin
    * "RT3070" yazarak destek rt3070v2 Ekle < > girin ("UNRT3070" geri almak için), hiçbir wlan zaman bu seçeneği kullanın, her seçenek kümesi ile bu mod
    çapraz CHANGER * karıştırabilirsiniz dil / bölge ayarlarını çok kolay yazın "LOC" <enter> Daha fazla bilgi ve ayarlar için.

Ana özellikleri:
  • * Duvar Kağıdı Canlı Destek! ("Kelebek" canlı duvar kağıdı dahil!)
    * Petek tarz başlatıcısı, çerçeve ve simgeler
    * Extreme WM8650 uyumluluk (60 +)
    * Özelleştirilebilir ROM, örneğin daha LITE (CHANGER 'x daha fazla bilgi için bakınız)
    * 100 % Köklü
    * Ses * Bellek temizleme Boosted
    1.19 * Güncelleme BusyBox
    artırdı
    * Hafıza okuma / yazma artırdığını
    * Lite sürümü, pek çok uygulamalar götürülen
    * mümkün olduğunca çok dilde destek çalışır
    * Gerçek Google Pazar (v2.3.6)
Changelog:
v9:

• * * rampaları petek simgeleri M008s destek redone
    * ZX07D 1.5.1 env seti
    15 1.5.1 env_uboot güncelenir seçeneği
    * pil sorunları (bazı env_uboot dosyaları 'setenv wmt.vt160x.bat 0:1 özledim giderir: 10:00 ')
    * Sabit 5 "ses desteği
    * Google pazar 3.1.3
    * 1.19 BusyBox güncellendi *
    * leeh33 build.prop sayesinde güncellendi
    kötü yanıp söner önlemek için değiştirici olarak kontrol rutinleri güncellendi
    * Türkçe desteği eklendi
    * Tayland klavye eklendi
    * eklendi Türk keyboard2 ( ) * CHANGELOC CHANGER 'LOC' yazarak dil / bölge, onu aramak ayarlamak için basit bir araç yarattı. * başlatan çalışma Bengla destek, devam eden bir çalışma, ancak kullanımı yok. * Easydy baz ROM v1.5.3 ile iyileştirilir

65 aygıtları destekler:
  • 1 = Maylong M-250 7 "
    1 = MID V7
    1 = Fview NL Intertoys
    1 = MID E18
    1 = M009S Yeşil LED
    = TomTec Tablet 1
    2 7 = M009S Mavi LED "
    = EPad GW-70 2
    2 = MIDV7 Mavi LED
    2 = WinPad-C07
    3 = M003S 8 "
    3 = Innovatek'in MID
    4 = PC-802 8 "
    5 = Bly-806 8 "
    5 = WM8650 VIA
    6 = M80003W 8 "
    6 = M806B
    6 = MID M80006
    7 = Apex 7 "
    7 = Bly -706F v1
    7 = M706S
    7 = Kingcom Joypad 72
    8 = MID703 7 "
    8 = LAK PC
    KLD-MID701 Tab701 8 =
    8 = MID710
    8 = CE037B
    9 = Tabtech 7 "(doğrulanmadı sayesinde Swel ve Nick_1964 !)
    9 = M010S
    9 = FlashTab
    9 = Xiron
    9 = TomTec
    10 = M012S 8 "
    11 = M70007T 7 "
    11 = ViaPad M7
    11 = WM8650 VIA
    11 = M768A
    11 = Lideri V70
    = EPad GW-707 11
    12 = ATF3416-7 7 "
    13 = Bly-706F v3 7 "
    13 = Zixoon Z78
    14 = E16 5cun1603 5 "
    15 = ED99 8cun1603 8 "
    15 = MID 806
    15 = M806S
    15 = Bly-806
    16 = E18 7cun1603 7 "
    17 = ED99 8cun8900 8 "
    18 = Ricatech RATAB 10 "
    18 = TomTec
    19 = M013s 10 "
    20 = EPad M009D 7 "
    21 = ZX07D 7 "
    22 = M008s 10 "(TEST)
    23 = E18_7cun1603DT152 7 "(doğrulanmadı sayesinde 156vido !)
    24 = E88_97cun1603153 10 "
    25 = IMITO Im7 1.5.1 7 "
    26 = ITE7260 Kapasitif 1.5.1 7 "
    27 = M01B 1.5.3 7 "
    28 = M009D 1.3.1 7 "
    29 = M009plus 1.5.1 7 "
    30 = M009SBDT 1.5.3 7 "
    31 = M731123 7 "
    32 = SV27C151 7 "[/ i]

Download: 105.1MB , ben bir şekilde bunları düzeltmek, böylece 100% OK seçenek iş, hem de% 100 pil takılıp sorun vermek değiştirici seçenekleri rapor yaptığı bu konuya cevap bakın . SSS # 1: Nasıl ROM yüklemek : 1. Tablet modeli (M009s/M003s/M012s/etc.) Belirlemeye çalışın 2. Sisteminizde bir SD kartı takın. 3. Indirin ve bir geçici dizin sisteminizde firmware arşivi ayıklayın. 4.. Bu geçici dizinden CHANGER.EXE çalıştırın. 5.. Model sayısı koyun ve enter tuşuna basınız basın 6. CHANGER SD, seçin 'y' firmware kopyalamak için 7 soracaktır . SDTOOL SD sürücü harfi ve basın koymak tüm mevcut sürücüleri, girin. Gösteren başlamış olacaktır 8. Ilk silinecektir SD, herhangi bir firmware varsa, o zaman yeni firmware kopyalanan. 9. Tablet kapatın 10.SD Ekle 11. Tablette açın 12. Ekrandaki yönergeleri izleyin 13. Daha iyi bir tablet keyfini çıkarın Nasıl Fix pazar önbellek sorunu değil, tüm uygulamalar (Google gibi) bulunabilir:: Yardım # 2 1.Piyasa açın ve geri dönmek için ev düğmesine basın 2. Settings \ Applications \ Yönet \ Koşu git 3. "Piyasa" 4 tuşuna basın . "Önbelleği temizle" (net veri yok) tuşuna basın 5. Basın "Force dur" 6."Settings \ \ \ Koşu yönet" 7. "Google Hizmetleri Çerçevesi" 8. "Verileri Temizle" tuşuna basın 9. Basın "Force Dur" 10. Google Pazar başlatın, bir hata vermek gerekir 11. Yeniden başlatın, tekrar bir kez Market bir hata verirse, işe bir dakika ihtiyacınız olabilir, iş olmalıdır 12 . Test piyasada erişim, arama Skype orijinal Skype ve haritaları / Streetview / docs ve skype gibi Google uygulamaları da dahil olmak üzere 400 + sonuçları geri gerektiğini SSS # 3: Uberoid tablet Android için önyükleme değil yok, yanıp sönen tutar: * Sonra size mavi led cihaz için yeşil bir led komut dosyası kullandığınızda, başka bir model denemek gerekir, bu sorun, örneğin oluşur SSS # 4: '2 'her şey iş gibi görünüyor seçeneği denedim mavi bir LED M009S ama dokunmatik ekran: * kullanın seçeneği '8 'düzeltmeler, SSS # 5: Ben herhangi bir WLAN ağları taramak için açılamıyor söyleyerek tutar * seçeneğini kullanın 'wlan sorunu büyük olasılıkla çözecektir değiştirici RT3070', bu ayar kullanılır. herhangi bir model. SSS # 6: Herhangi bir iyi WMT Launcher MOD musunuz? Evet var! İndir yochenhsieh en büyük WMT Launcher MOD: ve bağlantılar ekran görüntüleri için tıklayın. SSS # 7: Benim pil metre% 100 sıkışmış olan bu sorunu değiştirici hangi numara rapor Lütfen, bu olacak sonraki sürümünde çözülecektir. şimdi bunu düzeltmek isteyenler için: 1. ConnectBot alın 2. Yerel bağlayın 3. SU <enter> 4. wmtenv wmt.vt160x.bat 0:1:10:0 <enter> ayarlayın 5. ! yeniden başlatın ? SSS # 8: Bir sorum var, ama forumda yazılan istemiyorum, ben doğrudan birçok soru soran mesaj atabilirler NO - 80 mesajları nasıl soran insanlar bir gün, her sürümde yaklaşık 50 ciddi olsun changelog soran (burada dalga geçmiyorum) ve benzerleri, flaş. Destek için, bana ancak tedarikçi temasa geçmeyiniz. ROM oluştururken oldum, ben ROM'lar için daha az zaman vardır ve sadece ne yapmak ister ya da ne ilginizi kulüpler değil mesajları yanıtlarken sayesinde moderatör bu sefer dışarı uçar Dawg Fan , birçok yardımcı olmak için, TechKnow etrafında birçok insan, TechKnow ve tabii çevresinde büyük bir geri bildirim ve yardım için TechKnow topluluk, pek çok cihaz üzerinde çalışmak için bu ROM MOD yapmak için Wicknix! Unutmayın, görüşlerinizi çok apprieciated!
buda tabletteki(gene iyice izleyin):
[video=youtube;xVxUWJ7QqLs]http://www.youtube.com/watch?v=xVxUWJ7QqLs[/video]
ANA EKRAN GÖRÜNÜMÜ:

Bİ SORUN OLURSA BANA GELMEYİN HEEEEE ÇÜNKÜ BANA BİLE AİT DEĞİL AŞIRDIM :D:D:D:D

----------Eklendi @ 21:43:15 ---------- Yazıldı @ 21:27:17 ----------

Bu arada yükledikten sonra dili türkçeye ayarlayın settingsden :D

• Beğen
Tepkiler: Mareşal

ilyas25

Üye
birşey anladıysam urumcili olayım

• Beğen
KELGER

KELGER

Üye
ayıp size ya tablete bile root yaptınız ama bi htc wildfire s ye bulamadınız

• Beğen

ilyas25

Üye
Hocam trye çevirdim kurdum fakat nedense bot ekranında uberod da bekliyor çokmu uzun suruyor kurması anlamadım açıklarsan sevinirim

----------Eklendi @ 23:22:56 ---------- Yazıldı @ 22:19:22 ----------

en sonunda başardım baya güzel bir roma benziyor inceleyemedim ama oldu şimdi dokunmatigin ayarlamalıyım

ilyas25

Üye
Yaw romu yukledim birtürlü dokunmatigi aktif edemedim eski romunu geri yukledim çalısıyor fakat yine bu romu yukledigimda çalışmıyor dokunmatik mause takarak mudale edebildim
bilgisi olan varsa yardımcı olsun yoksa rom çok hoş

ramowarr

Üye
Exper P10AN'da var mı acaba nasıl yaparız Root

ilyas25

Üye
yukarıda resimde listedeki cihazlar için ama yukleeyince dokunmatigi çalışmıyor bende eskiye döndüm şimdi orjinal romu editliyorum

ygz79

Üye
Uberoid'in yeşil ekranda bekliyor ne kadar sürecek bu bekleme ?

ilyas25

Üye
hocam eger yanlış modeli seçtiysen daha çok beklersin ama dogru modeli seçersen 5dkda açılıyor ama dedigim gibi dokunmatic çalışmıyor:....

----------Eklendi @ 19:54:14 ---------- Yazıldı @ 19:03:47 ----------

senin üründe benimkiyle aynı 2yi seçmelisin

----------Eklendi @ 19:54:36 ---------- Yazıldı @ 19:54:14 ----------

----------Eklendi @ 20:01:56 ---------- Yazıldı @ 19:54:36 ----------

mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
masaustune klasore kur changeden dogru modeli sec ve yukle ardindan zaten tr dil on yuklu ve sorunsuz calksiyor ben bunu yazarken bile onu kullaniyom wi-fi sorunu dahi yok tek sey batarya hep 0de kaliyo oda sorun olmuyo

----------Eklendi @ 23:42:56 ---------- Yazıldı @ 23:38:45 ----------

ve bu arada mid 703o model

----------Eklendi @ 23:52:42 ---------- Yazıldı @ 23:42:56 ----------

abi bak yapamayan eklesim atsin mesaj anlatam videoda ekliyicem yakinda msn [email protected]

ilyas25

Üye
bende dokunmatik çalışmıyordu neyse şimdi boottA gitti onunla ugraşıyorum :(

bozk

Üye
yukarıda resimde listedeki cihazlar için ama yukleeyince dokunmatigi çalışmıyor bende eskiye döndüm şimdi orjinal romu editliyorum
ilyas25 benım cıhaz acılmadıgı ıcın uberoıdı yukledım ama ne ses var nede dokunmatık senden rıcam orjınal romu banada verebılırmısın cok acıl sımdıden tesekkurler

mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
bunun için doğru modeli seçin yoksa ses ve ya dokunmatik sorunu çıkar
benimki mıd703 hiç sorunsuz kullanıyorum

----------Eklendi @ 23:48:49 ---------- Yazıldı @ 23:19:27 ----------

hiç sizde mıd703 7" denediniz mi ? bir deneyin

bywanex

bywanex

Üye
Arkadaşlar Yükledim Fakat UBEROID ekranında Takılıyo Geri Eski Haline Nasıl Geri Çevirebilirim ? Please

bywanex

bywanex

Üye
Arkadaşlar Sorunu Çözdüm Ben 8 i Seçin Ve Onu Yükleyin Herşey Çalışıyo Bu Ders Olsun Böyle Konuyu Açıp Ortadan Kaybolanlara Güvenmeyin !!!! ByWanex

bywanex

bywanex

Üye
wm8650 orjinal romu olan varsa paylaşırsa ii olur bu rom çok boktan

mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
ben size yazıyom defalarca ve kaybolmadım mıd703 7" doğru modeli seçilmesse sorun çıkar diye söledim bak yorumlara seçin diye bak kaç defa yazdım

pskpsk

Üye
Bende 8 " tabletime root yaptım, çok güzel oldu

mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
Bak yapan yapıyooomuş demek

legolas29

legolas29

Üye
helal olsun yanı:::