_KadirşinaS_
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşım daha once kullanmadım ama baya bı baktım htc cube olayına çalışma mantığını bılıyorum ama çalışmadı işte program telefon hafızasınada yukledım bütün adımları tamamen yaptım ama ekranda hıc bır sekılde oynama yok
Dostum o tuş kilidi öyle iphone görünümü filan için değil, basit bir uygulama.Yani telefonunu tehlikeye atacak bir program değil.Çok basit ve güzel bir program.sagolasın, bunlar harika programlar..
cube görüntüsünün benzeri bilgisayarda firefox'ta eklenti olarak var, arkadaşlarıma gösterdigimde hayretten agızları açık kalıyordupda'da görürlerse ne yaparlar bilemiyorum
pda'ya iphone arayüzü özelliği katan bir uygulama daha görmüştüm ama daha şimdi cesaret edemiyorum. pda'mı geçen hafta aldım da ondan
pda'ma biraz alıştıktan sonra bunları uygularım artık..
yenilikleri severim. cep telefonuma uygulama yüklemekten kaç defa takla attırdım benyakında pda'ya gelri sıra
tekrardan programlar için teşekkür, gelecekte mutlaka deneyecegim..
Önemli değil. Güle güle kullanın.cok saol dostum su an denemkteyım nasıl goruncekd ıye bılgı verıcem..
--------------- Ekleme ---------------
cok super program emegınıze saglık..
Bu arada htc touch diamond'un arayüzü zaten gayet güzel. Cube'u tekrar yüklemenize gerek olduğunu düşünmüyorum.Ama her ikisi de yüklenebilir.eline saglik htc diamonda kurulabiliyor mu acaba paristen
Önemli değil dostum iyi kullanımlar.teşekkürler. Çok güzel programlar.
İyi günlerde kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?