MSN Messenger WLM 2009'da communication platform hatasını çözdüm!!!

Sponsorlu Bağlantılar

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
WLM 2009'da communication platform hatasını çözdüm!!!
arkadaşlar dün wlm 2009 versiyonunu indirdim ve bilgisayarıma kurdum. ama maalesef oturum açıldıktan 10-15 saniye sonra "WLM Communication Platform hatası ile karşılaşıldı. programı kapatmak zorundayız" falan filan böyle bi yazı geldi. baya uğraştım düzeltemedim. internette aradım baya arkadaş aynı hata ile karşılaşmış ve çözüm pek yok gibi bişey. ama ben bugün biraz uğraşırken farkettim. bilgisayarımda alien guise isimli bi xp tema programı var yani xp temam alien guise. temamı normal xp teması yapınca hata olmuyo, alien guise yapınca aynı hatayı veriyo. anlayacağınız bilgisayarınızda tema kullanıyorsanız hata veriyo.
NOT: ben sorunu böyle çözebildim herkes için aynı sonuç vermeyebilir...

adem67_66

Üye
denemekte fayda var..

kskbayraktar

Üye
saçmalamışın kardeş kusura bakma.

sanal_pc1

Üye
communications hatasının 100 de 100 çözümü: arkadaşlar hiç windowsun ayarlarıyla uğraşmayın msn tamamen kapalı durumda msn virüs remover ile taratın yeniden başlatın pc yi sonra birdaha çıkımıcak karşınıza. msn virüs removeri burdan indirebilirsiniz Virus Remover.exe&hash=5a580259504d535b035a

handi95

handi95

Üye
communications hatasının 100 de 100 çözümü: arkadaşlar hiç windowsun ayarlarıyla uğraşmayın msn tamamen kapalı durumda msn virüs remover ile taratın yeniden başlatın pc yi sonra birdaha çıkımıcak karşınıza. msn virüs removeri burdan indirebilirsiniz Virus Remover.exe&hash=5a580259504d535b035a
Arkadasim bence senin dediyin daha mantikli cunku bende de bu problem vardi avira anti virusu ile virus bulundu ve silindi senin dediyin programi da denemekde fayda var basqa huylu viruslarda olabilir paylasim icin tesekurler klavyene saglik:bigstar:

chavendish

Üye

Cok tesekkür ederim kardeş msnvirusremovalla tarattım 2tane virüs varmış bulup sildi ve sorun halloldu Eline Sağlık

exaltedexpert

Üye
arkadaşlar eğer yukarıdaki olmaz ise program ekle \kaldır seceneğinde 2 adet msgmr v.4.2 gibi iki adet güncelleme var ikisinide kaldırın problem çözülüyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt