wlan sorunu ( N8 )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cakal_memo

Üye
abi yardım edecek kimse yokmu yaa:((

maxirabit

maxirabit

Üye
modeminizin kablosuz ayarını wep'ten wpa ya çevirmeyin telefonunuz görsede bağlanmaz tekrardan wep'e çevirdiğiniz de modemiz görür şifresini girdiğiniz de bağlanır

pcwolf

pcwolf

Üye
wpaya geçip telefondaki wifi bilgilerini silince hiçbir şey olmaz. Ayrıca modemin çalıştığı kanal bile etkiliyor sinyalı, 1, 11, 6 kanalları felan vardı bayağı fark etmişti bende.

cakal_memo

Üye
dun nokia shopa gittim orda baglandı 15 dk falan bekledik baglantıda hiç sorun cıkmadı belki 20 kere kestim bagladım yine tık yok eve geldim ag bulunamadı dedi ag ismim buyuk yazıyordu kucuk karaktere cevirdim birde karma baglantıyı 11b yada 11g yaptım sadece direk baglandı sevindim 1 saat falan sorun yasamadım duş alıp geldim sinyal zayıftı baglandım o sıra zayıf oldugu için koptu tekrar yine ag bulunamadı hatası vermeye devam etti.sanırım sinyal zayıfken kopunca o adrese baglanma sorunu yasıyor cunku ağ ayarlarını farklılaştırınca yeni adres olarak algılayıp direk baglanıyor.bugun servise bırakacagım ama işin çok kötü tarafı var onlar bu kadar karmasık testler uygulamayacaklar telefonlarda ve bu hata bizim elimizde patlayacak diye tahmin ediyorum...

mc_mfi

Üye
aynı sorun bendede var ben nasıl olduğunu biliyom da ozaman da laptop çok geç bağlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...