wlan sorunu ( N8 )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaki83

Üye
    Konu Sahibi
wlan sorunu ( N8 )
modem ile baglanti saglamakta zorluk cekiyor... baglandi diyor akabinde yenileniyor diyor ve hic bir
wlan bulunamadi diyor.. bu sorunu yasayayan varmi ve cozumu hakkinda yardimci olursaniz tesekkur
ederim..

ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
evet bendede var daha bulamadı araştırıyorum bende

Uruloki

Uruloki

Üye
valla ben çok kullandım fakat öyle birşeyle karşılaşmadım belki modemde koruma varsa atabilir netten ve gizleyebilir

tasarimx

Üye
bende sorun yok çevrede 10 tane baglantı var hepsini görüyor

zallas

Üye
Wep şifrelemeyi kapat modem ayarlarından tamamdır. Kablosuz ağ şifren WEP tabanlı ise onu WPA ya da WPA2 şifreye çevirmen lazım yoksa WEP i kapattığında şifre de kalkar güvenlik diye bişey kalmaz :)

SilentOne

SilentOne

Üye
ole yap düzeliyor

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Wep şifrelemeyi kapat modem ayarlarından tamamdır. Kablosuz ağ şifren WEP tabanlı ise onu WPA ya da WPA2 şifreye çevirmen lazım yoksa WEP i kapattığında şifre de kalkar güvenlik diye bişey kalmaz :)

Arkadaşa katılıyorum . Bunu yaparsan sorun kalmayacaktır .

SilentOne

SilentOne

Üye
yani :D

tabiki89

tabiki89

Üye
bendede telefon durup dururken wlan baglanamiyor yazisi cikiyor wlan la isim olmadigi halde. sizce nedendr

ozggurr

ozggurr

Üye
modem ile baglanti saglamakta zorluk cekiyor... baglandi diyor akabinde yenileniyor diyor ve hic bir
wlan bulunamadi diyor.. bu sorunu yasayayan varmi ve cozumu hakkinda yardimci olursaniz tesekkur
ederim..

wlan ile ilgili sorun yasiyorsan wepi uygulamasini indir...

cep telefonunun tarayicisiyla adresine girip yukleyebilirsin.

olmazsa olmaz bir programdir..

karakaplan2004

karakaplan2004

Üye
ederim..
hayır ben yaşamadım bu şekil sıkıntı (ama illaki birkereye mahsus bağlan demen gerekiyor sadece şifre felan istemiyor belki bi ayarı felan vardır ama ben uğraşmadım gerekde duymadım)

mc_mfi

Üye
bende de sorun yok ama eve giriyon anında otamatik arıyor wlan taraması kapalı olduğu halde

balkonkusu

balkonkusu

Üye
sinyal azdır belki modemim benim odamda ben de oturma odası salonda felan gayet hızlı bir şekilde bağlanıyor sizin sinyal az olabilir

tasarimx

Üye
bendede telefon durup dururken wlan baglanamiyor yazisi cikiyor wlan la isim olmadigi halde. sizce nedendr

* Cihazınızı e-postayı daha az sıklıkta alacak şekilde ayarlayın. Menü >
Uygulamalar > E-posta > Ayarlar, posta kutunuzu ve Senkronizasyon > Alım
sıklığı öğesini seçin. Başka posta kutularınız varsa, her posta kutusu için e-posta
alma sıklığını ayrı ayrı ayarlamak isteyebilirsiniz.

*Bekleme modundayken cihazınızın kullanılabilir WLAN'ları taramasını durdurun.
Menü > Ayarlar ve Bağlantı > WLAN > Seçenekler > Ayarlar > WLAN varlığını
göster > Asla öğesini seçin.

cakal_memo

Üye
ya arkadaslar bendede aynı sorun var wepi wpa ya cevirdim ilk baglandı daha sonra yine baglantıyı görduğu halde bulunamadı diyor sorunu çözdüyseniz lütfen yardım edin:((birde nokianın kendi müşteri hizmetlerini arayıp sıkıntıyı belirtirseniz mutlu olurum ben belirttim ama nokia böyle bir hatadan habersiz sanırım hiç şikayet gelmedi bu yonde dediler bana son birşey modemimdenmi diyeceğim airties tr-210 modeli sizinkiler nedir.gerci evde 5800,e72,samsung corby var onlar hiç sorunsuz bağlanıyorlar buda bu teorimi curutuyor.

venusutarit

venusutarit

Üye
Bendede o sorun vardı bağlanmaya çalıştığı wlan bağlantısını sildim tekrar başlatıp sonra yeniden ayarladım sorun düzeldi

Kubde

Kubde

Üye
Benim ki notebook un bulamadığı uzaklıktaki wlan ları buluyor:)

yaki83

Üye
    Konu Sahibi
buluyor bulmasina ama baglanilamiyor..

pcwolf

pcwolf

Üye
Wlanla işi olmayıp bağlandığını söyleyen arkadaşa;
Wlan taramasını tamamen kapatın bu kadar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...