Wep şifrelemeyi kapat modem ayarlarından tamamdır. Kablosuz ağ şifren WEP tabanlı ise onu WPA ya da WPA2 şifreye çevirmen lazım yoksa WEP i kapattığında şifre de kalkar güvenlik diye bişey kalmaz![]()
modem ile baglanti saglamakta zorluk cekiyor... baglandi diyor akabinde yenileniyor diyor ve hic bir
wlan bulunamadi diyor.. bu sorunu yasayayan varmi ve cozumu hakkinda yardimci olursaniz tesekkur
ederim..
hayır ben yaşamadım bu şekil sıkıntı (ama illaki birkereye mahsus bağlan demen gerekiyor sadece şifre felan istemiyor belki bi ayarı felan vardır ama ben uğraşmadım gerekde duymadım)modem ile baglanti saglamakta zorluk cekiyor... baglandi diyor akabinde yenileniyor diyor ve hic bir
wlan bulunamadi diyor.. bu sorunu yasayayan varmi ve cozumu hakkinda yardimci olursaniz tesekkur
ederim..
Bunun bi sıkıntı olacağını sanmambende de sorun yok ama eve giriyon anında otamatik arıyor wlan taraması kapalı olduğu halde
bendede telefon durup dururken wlan baglanamiyor yazisi cikiyor wlan la isim olmadigi halde. sizce nedendr
(birde nokianın kendi müşteri hizmetlerini arayıp sıkıntıyı belirtirseniz mutlu olurum ben belirttim ama nokia böyle bir hatadan habersiz sanırım hiç şikayet gelmedi bu yonde dediler bana son birşey modemimdenmi diyeceğim airties tr-210 modeli sizinkiler nedir.gerci evde 5800,e72,samsung corby var onlar hiç sorunsuz bağlanıyorlar buda bu teorimi curutuyor.Bendede o sorun vardı bağlanmaya çalıştığı wlan bağlantısını sildim tekrar başlatıp sonra yeniden ayarladım sorun düzeldibendede telefon durup dururken wlan baglanamiyor yazisi cikiyor wlan la isim olmadigi halde. sizce nedendr