(((WLAN:bağlanamıyor wlan ağı bulunamadı))) hatası alanlar %100 çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Indiana Jones

Üye
    Konu Sahibi
(((WLAN:bağlanamıyor wlan ağı bulunamadı))) hatası alanlar %100 çözüm
eğer bu hatayı alıyorsanız telefonun ayarlarıyla hiç oynamayın çünkü sorun telde değil.sorun modem ayarlarında.öncelikle modeminiz hangisiyse onun sitesine girin(örneğin benim modemim Pikatel Airmax-101 sitesi bu: 192.168.1.1) sizin modeminiz neyse onun sitesine girin girdiğinizde ıd ve şifre isteyecek((modeminizin id ve şifresini öğrenmek için bu siteye girin)) siteye girdikten sonra kablosuz ayarlarına girin orda mac filtreme seçeneği var ona girin ve telin mac adresini oraya kaydedin(mac adresini öğrenmek için *#62209526#) daha sonra kablosuz seçeneğinden güvenlik ayarlarına girin ordaki web şifreleme yi ''etkin değil'' yapıp kaydedin.ben bu sorunu böyle çözmüştüm belki sizdede işe yarar.

• Beğen
Tepkiler: darkman1989, Jrcan1, serkanoloji ve 6 diğerleri

miller__77

Üye
benim modem zte diye bir şey bana biraz daha detaylı anlatırmısın problemin çözüm yolunu n95 8gp kullanıyorum

yilpa

yilpa

Üye
Allah razı olsun valla.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Saol :)

erenkem123

Üye
Gerçekten mükemmelsin ;) Denedim oldu sağol ;)

exper ewm-01 i olan arkadaşlar ordaki listede yok ;)

kullanıcı:admin
şifre:ttnet

Lacrymosa

Üye
Ne yapıyorsunuz arkadaşlar? Ben konuyu görünce böyle yanlış bilgi olacağını düşünmüştüm.

Arkadaş size wireless koduni kaldırtırıyor. Yani internetiniz halka açık hale geliyor. :)

Ayrıca telefonun o kablosuz ağa bağlanması için telefonu izin verilen MAC adresi olarak kaydetmeye gerek yok. Modem ayarlarından daha önce sadece kayıtlı MAC adresleri cihazların bağlanabilmesini seçtiyseniz bunu zaten biliyorsunuz demektir.

Ayrıca konuyu açan arkadaşım. kaldırtacağına "kodu yazın" desen nasıl olur? Bir ağda şifre var diye telefon "ağ bulunamadı" demez. Telefon o ağı bulur. Seçersiniz ve sizden şifre ister. yazarsınız ve güvenli bir şekilde bağlanırsınız. Bu konu altında yazılanları uygulamayın. Sanırım siz o şekilde bağladınız telefonunuzu ama normal yöntem bu değil. Hadi bu dediklerinizi yaptık diyelim telefon bulamadığı ağı bu şekilde yine bulamaz. Bunların yapılmasındaki sebebi anlamadım. :)

yuga06

Üye
arkadaşlar öyle yapmayın öncelikle yapmanız gereken modemi tekrar yüklemek ve yüklerken güvenlik düzeyini düşük yapmak çözüm bu başka yerleri karıştırmayın not:bir ay uğraştım sonunda buldum:çakayım ttnet ve nokia teknik servislerine:)

Fantome 86

Fantome 86

Üye
Allah razı olsun kardeş çok işime yaradı ;)

AlpReis

AlpReis

Üye
Eyvallah

see-swph

Üye
ya ben büyük iskenderin dediğini yaptım ama sunucu adı yanlış yada bilinmiyor gibi bişey dedi oda işe yaramadı yani. modemi tekrardan kurmak kesin çözüm mü? diğer arkadaşta oluyor demişti ama olmadı..

golgey

Üye
yanlış yönlendirme yapmayın modemin şifresi kalkmıyor ve %100 işe yarıyor

azizerkan07

Üye
oldu walla :D çok teşekkürler modemin dibinde almıodu 2 oda öteden %50 çekio

cakal_memo

Üye
hocam cıldırıyordum eve gidergitmez deneyeceğim cok sağol ya:)

--------------- Ekleme ---------------

şimdi nokia aradı wlan hatası devam ediyormu diye dedim arkadasın biri çözüm üretmiş 2 dk önce arasaydınız evet devam ediyor diyecektim ama şimdi bunu deneyeceğim p.tesi tekrar arayın dedim valla cok edeceğim sana ya:))

ama 1 saniye şifrelemey kaldırırsak guvenliği nasıl sağlayacagız şifreyi kaldırmadan olmazmı bu birde mac filitresini etkin yaparsak diğer kablosuz baglanan kullanıcılarıda etkilermi onlardamı eklemek lazım tek tek?

olmadı beyler denemeyin..

aziz21212121

Üye
ıkjkjkjk

melih_cayli

Üye
:aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:Kardeşim ALLAH RAZI OLSUN ...:aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:

djsalih91

djsalih91

Üye
tşk

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Teşekkürler ..

djsalih91

djsalih91

Üye
oldu walla hemde halen şifreli modem mac adresiyle oldu allah bin kere razı olsun senden kardeşim :oke:

dmrbjk

Üye
Arkadaslar wlan bulunamadı olayını bilemem ama buluyor ve bağlanamıyorsanız modemin arayüzüne girin Koblosuz ag guvenlik ayarlarından şifreleme tipini WPA2 yapın modemi acıp kapatın ve tekrar deneyin bende böyle işe yaradı

okanbiz

okanbiz

Üye
yüzde yüz çözüm bu değil zaten sorunda bu değil modeme bağlanırken şifreyi doğru giriyorum fakat bağlanırken ağ bulunamadı yazıyodu çözüm şu kablosuz ağ güvenlik ayarlarında ağ kimlik denetiminde wpa 2/ wpayı seçiyoruz sadece wpa seçiliydi bende ben c5-03de denedim oldu modem pikatel airmax 101 di çözüm budur arkadaşlar mac filtreleme etkin değilse zaten oraya mac adresi yazmaya gerek yokki yanlış bilgi verilmiş burda ama emek vermiş kardeş saolasın

Üst Alt