Wireless

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
Wireless
selam arkadaslar..

telefon uzerınden mobıl verı baglantısı ıle baglandıgımda maxıcepe daha hızlı gırerken wifi aracılıgı ıle baglandıgımda cok yavas gırıyordu telefon.. fakat dun arkadasın wifi ye baglandım soklara gırdım.. telefon ucak oldu resmen.. ve ınternet paketımızde aynı olmasına ragmen.. bunun bır ayarımı vardır nedır yardımcı olurmusunuz? neden bu sekılde oluyor? kendı wifimde neden gıremezken arkadasımınkı ucak kesılıyor telefon?

şimdiden tesekkurler...

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bunu bende merak ediyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
benim telefonda mobil Siteye girdiğimde farketmiyor ama maxicepi masaüstü dekstop açtığımda farkı görebiliyorum senin tabirinle uçak gibi açıyor sayfaları

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ttnet se bağlantı 15gb dan sonra hız düşüyor bi ihtimal bu olabilir. İkincisi modem konfigürasyon ayarlarını bi kontrol et kardeşim.. Bi de telefonundan kendi wi fi bağlantını sil tekrar bağlan.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
bunun bir cozumu olmali ama ne? bilgisi olan birisi cevabi yazar umarim arkadaslar...

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bilen bir kişi yok ya şaka gibi.

xCrazy66x

Üye
eskiden bende wirelessi olmayan modem vardi o interneti laptopla hotspot aciyodum o zaman sadece maxicepe yavas giriyodu fakat ttnet yeni modem takti ve duzeldi artik cok hizli giriyo belki yeni modem almak duzeltebilir bu sorunu

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
modemim airties in en kaliteli modellerinden birisi.. Boyle birseye sebep olcagini sanmiyorum... Ayrica by seklde bir farki sadece tel de degil pc dede yapardi ole olsaydi...

catdog136

catdog136

Üye
telefonla 7.2 megabit geliyor internetiniz 1 megabitse doğal olarak yavaşlar.. Paket aynı demiştiniz 8 megabite kadar isimli paketi kullanıyorsanız dağıtım merkezine uzaksanız daha yavaş internet gelir, ayrıca modem farkı kaliteyi etkiler..

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Pcde hızı güzel. Telefonun kensi tarayıcısı bu farkı yapıyor. Maxicep çok yavaş kendi tarayıcısında. Ama operadan girince sorunsuz.

Mobil veride ikiside sorunsuz

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt