Wireless Yardımm Acill

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seewasli97

Üye
    Konu Sahibi
Wireless Yardımm Acill
Merhaba arkadaşlar bizim evimiz 3 katlı ve kablolu internet kullanıyoruz . modem amcamgilde biz önceden kablosuzla bağlanıyorduk ama yavaş diye kabloluya geçtik. daha sonra ben telden wireless e bağlanmaya çalışınca şifreyi doğru giriyorum ama güvenlik anahtarı yanlış diyor yani kablolu ama wireless de görünüyor şifreyi doğru giriyorum olmuyor yanlış diyor bi yardımcı olabilirmisiniz

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Merhaba arkadaşlar bizim evimiz 3 katlı ve kablolu internet kullanıyoruz . modem amcamgilde biz önceden kablosuzla bağlanıyorduk ama yavaş diye kabloluya geçtik. daha sonra ben telden wireless e bağlanmaya çalışınca şifreyi doğru giriyorum ama güvenlik anahtarı yanlış diyor yani kablolu ama wireless de görünüyor şifreyi doğru giriyorum olmuyor yanlış diyor bi yardımcı olabilirmisiniz
şifreyi yanlış yazıyorsun demektir..
dogru olsa yanlış deme ihtimali yok :)

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer ve Hex4d0r
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

şifreyi yanlış yazıyorsun demektir..
dogru olsa yanlış deme ihtimali yok :)

Soyle Birseyde Var .. Bazi Telefonlar Bazi Sayi Yada Harfleri Yazmiyor .. Yazamiyor .. Ben Oyle Telefonda Gordum ..

Sen Sifreyi oqru Girdiqinden Eminsen .. Baska Bir Telden Deneme Imkanin Varsa Dene .. Ve Sonucu Buraya Yaz Kardesim ..

skynet

Üye
Mac filtresi açıksa modemin ondan da olabilir bir kontrol et bence..:hmmm

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Bug olusmus. Şu adımları izle Mutlaka düzelir. Kendim buldum :) 4 kişi denedi başarılı :

- Modem wirelees İsmini + şifresini değiştir
- Telefonu kapat aç
- Tekrar bağlan

Sorun çözülmüştür . . .

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Windows 7 Kullanıyorsan Ağ Paylaşım Merkezini Aç Sol Tarafta Kablosuz Ağları Yönet e Tıkla Listeden Modem İsmini Kaldır Tekrar Dene Olmadı Mac Filitreleme Olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt