WinSCP ile bir türlü bağlanamıyorum. Her konuyu okudum ayarlar ayını gözüküyor..

Sponsorlu Bağlantılar

insanen

Üye
    Konu Sahibi
WinSCP ile bir türlü bağlanamıyorum. Her konuyu okudum ayarlar ayını gözüküyor..
Telefonu aldığımdan bu yana WinSCP ile bağlantı bir türlü gerçekleştiremedim. İnternette yazılan her yorumu dikkatlice okuyup teker teker uyguladım. Fakat hiç birinde bağlantıyı sağlayamadım.

3GS 16 gb jbli telefon. 3.1.3
Telefonda open ssh yüklü. wireless ile girdiğim bağlantının yanındaki > tuşuna basarak ip alıyorum. O ip WinSCPye root alpine SCP seçerek giriyorum. Önce beyaz ekran duruyor ardından süre aşımı diyor. 2. deneyişimde aşağıdaki hatayı veriyor.

İnternet bağlantısı yok diyor. Bu hatayı bir türlü aşamadım. İnternet bağlantım ile ilgili bir sorun da yok..

Yardımcı olacilecek varsa şimdiden teşekkür ederim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
cydiadan openssh yi yükledin mi? birde winscp yi çalıştırdığında itunesi kapat.

insanen

Üye
    Konu Sahibi
cydiadan ssh yükledim.
itunese bağlı değil kapalı.
Bu şartlarda da bağlanmıyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
SFTP seçili olacak birde ip yi doğru yazdığından emin ol.

insanen

Üye
    Konu Sahibi
onlarda da sorun yok ip doğru SFTP SCP değiştiiyorum sıksık deniyorum yine bağlanmıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bağlantı kablosuyla yapıyorsun değil mi?

insanen

Üye
    Konu Sahibi
kablolu kablosuz denedim yine aynı :/

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
şimdi ben denedim 1.ci seferde olmadı 2.cide girdi.

insanen

Üye
    Konu Sahibi
hala olmuyor :/

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bende yukardaki linkten yaptım.bende bir sorun yok.adımlarda eksik yapıyorsun galiba.wifiyi aç.

insanen

Üye
    Konu Sahibi
2 kişi uğraşıyoruz birimiz atlasak diğeri uyarıyor. adımlarda sorun yok zaten hep aynı şeyler anlatılmış birçok siteden baktım. yinede bağlanmıyor

--------------- Ekleme ---------------

ifunbox programını kullanarak istediğim klasörlere winscp gibi ulaştım. yardımlarınız için teşekkürler. winscp hala muallak ama ifunbox ile işimi görmüş oldum. :)

bu sorun ile karşılaşıp çözemeyen arkadaşlara ifunbox programını öneriyorum. aynı işlevi görüyor..

bahriyeli

Üye
bendede bağlanmıyor. ne anlatıldıysa hepsini tek tek denedim, olmuyor.

kemal21

kemal21

Üye
kesinlikle ifun box öneririm

Üst Alt