teşekkürler ama n95 8gb için olanı yokmu:) acaba?
eyypshmc Üye serhatcan16' Alıntı: arkadaşlar ben nedense anlamadım yuklenmıyor ya telefona ne yapabılırım Genişletmek için tıkla ... evet sertifika hatası veriyuor..yani sign yapmamız gerekiyor
serhatcan16' Alıntı: arkadaşlar ben nedense anlamadım yuklenmıyor ya telefona ne yapabılırım Genişletmek için tıkla ... evet sertifika hatası veriyuor..yani sign yapmamız gerekiyor
bergamali85 Üye eyypshmc' Alıntı: evet sertifika hatası veriyuor..yani sign yapmamız gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Hyr sertifika hatasıyla bi ilgisi yok.Çünkü Buı porgram os7ler için yani 6630,6600 gibi
eyypshmc' Alıntı: evet sertifika hatası veriyuor..yani sign yapmamız gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Hyr sertifika hatasıyla bi ilgisi yok.Çünkü Buı porgram os7ler için yani 6630,6600 gibi
toprakumit Üye Eywallah dostum --------------- Ekleme --------------- rar uygulaması desteklenmiyor...
rsxlmz Üye SİMDİ BUNLARI TELE YUKLEDİKTEN SONRA FARKLI dosya türündeki oyunlar kendiliginden uyumlumu oluyor tele anlamadım
SİMDİ BUNLARI TELE YUKLEDİKTEN SONRA FARKLI dosya türündeki oyunlar kendiliginden uyumlumu oluyor tele anlamadım