Winrar ( Telefonunuzda Zip ve Rar Dosyaları Açın )

Sponsorlu Bağlantılar

artphone

Üye
dosya türü açılamıyor

senoll_52

Üye
telefon zaten zip dosyaları açmıyo jar olaarak verirmisiniz uygulamayı teşekkrler

gokoaz

Üye
tesekkùrler

esmerdadashhh

Üye
sagol

hakangemini

Üye
Nokia 5800XM 'de bu sis dosyası çalışmamaktadır.

tunahan53

tunahan53

Üye
TeşekkürrrLerr.! :)

yavrukartal9

yavrukartal9

Üye
saolma

haadi2

haadi2

Üye
programda hatamı var? winrar ve winzip açmıyor?

*-king-*

*-king-*

Üye
tesekkurler sımdı telden giriyorum indıremyrm bakalm sabah

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Arkadaşlar program zipli zipden çıkartmak için xplore telefonunuzda yüklü olması gerekiyor, xplore ile programın üstüne gelip tıklayın zip açılacakdır içinde orjinal dosyayı göreceksiniz seçenek yapıp cıkarı seçin istediğiniz yere kopyalayın ardından programı yükleyin

*-king-*

*-king-*

Üye
Arkadaşlar program zipli zipden çıkartmak için xplore telefonunuzda yüklü olması gerekiyor, xplore ile programın üstüne gelip tıklayın zip açılacakdır içinde orjinal dosyayı göreceksiniz seçenek yapıp cıkarı seçin istediğiniz yere kopyalayın ardından programı yükleyin

Abi bende yuklu bu xplore nasıl cıkartıcm inglzce pek anlamam da (=

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Abi bende yuklu bu xplore nasıl cıkartıcm inglzce pek anlamam da (=

furkan xploreye gir 3 tuşuna bas diller ayarı gelecek ekrana ordan türkçeyi seç, yanlız bu winrar senin 5800 da açmaz ona gôre

*-king-*

*-king-*

Üye

furkan xploreye gir 3 tuşuna bas diller ayarı gelecek ekrana ordan türkçeyi seç, yanlız bu winrar senin 5800 da açmaz ona gôre

bende diyorm neden olmuyo :D sağolasın abi de ben 5800 da winrar açamazmıyım hıc bır zaman

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
bende diyorm neden olmuyo :D sağolasın abi de ben 5800 da winrar açamazmıyım hıc bır zaman

kullanırsın yanlız s60v2 deki olanlar uymaz senin 5800 ına sen s60v5 kategorisıne bakacaksın

--------------- Ekleme ---------------

burdan bakarak yapabilirsiniz

volkano81

Üye
emeğin için teşekkür ederim

tarik2731

tarik2731

Üye
teşekkürler

ceysar76

Üye
Eyvallah ama bide zip olmasaydı

rapper1