Winrar ( Telefonunuzda Zip ve Rar Dosyaları Açın )

Sponsorlu Bağlantılar

endkay

Üye
Uğraştığın için emeğine saygım var. Teşekkür ancak bu dosya sertifikalanmıyor. Hatta bu dosya için SİS dosyası olmadığını belirtiyor. Uğraşından sonuç alalım minnettar kalalım.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Uğraştığın için emeğine saygım var. Teşekkür ancak bu dosya sertifikalanmıyor. Hatta bu dosya için SİS dosyası olmadığını belirtiyor. Uğraşından sonuç alalım minnettar kalalım.

O senin telefonuna olmuyor. S60v1.2 için

serjnm

Üye
ben nie aCamıyorum bu programı??

DestaNPreNS

DestaNPreNS

Üye
paylaşım için sağolun

makkaveli

makkaveli

Üye
teşekkürler

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Teşekkürler Ozan.

cuneytbehlul

Üye
rar ve zip dosyları açmak için yükledim bunu ama bu da zipli... nasıl olacak bu

menzil957

menzil957

Üye
teşekkürler
umarım n96 da çalışır

umaykut

Üye
Arkadaşlar bu zip açma dosyalarının neredeyse hepsini atmayı denedim telefonuma amahepsinde dosya bokzuk diyor lütfen yardım edin.

disable

Üye
arkadaslar suam cepten baglaniyorum direk exe dosyasi yani direk kurulum dosyasi istiyorum

kodadiirem

kodadiirem

Üye
Emeğin için teşekkürler,ama 6630umda işe yaramadı...Rar'lı dosyaları açamıyorum hala...

merdemyar

merdemyar

Üye
Teşekkürler...

ecennur

Üye
diğer oyunları açmıyosa bunu nasl açıcak zeki

fenomenia

Üye
Ya arkadaslar 5800 xm da kullanabilecegım tum uzantılı dosyaları nerden bulabılırım bana yardımcı olurr musunuz cvp beklıyorum tsekkurler ...

punqermojo

Üye
teşekkürler admin

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
teşekkürler

furkansaridas

Üye
Güzelde bu verdiğin programda rar olarak iniyor ben telefondan nete bağlanıyorum o yüzden bu dosyayıda açamıyorum?

gökhanbeycur

Üye
tşkkkk ))))))):)

jeofatih

jeofatih

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım

memocell

Üye
winrar programini zip halinde yüklemen akıl karı degil kardes telefon sitesi uygulamayi direk yükleseniz daha iyi llmazmi

Üst Alt