Winrar şifre kırıcı

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Winrar şifre kırıcı

Arkadaşlar bu winrar öyle bildiginiz winRar degil bu modifiye edilmiş şekli nasıl derseniz.Mesela rar koduni bilmiyosunuz telaş yok winrar'ın içine modifiye edilmiş password bulucu bu işi hallediyo.İndirdiginiz rar dosyası arızamı veriyo telaş yok Winrar'ın içine modifiye edilmiş tamir aracı hemen onarıyo dosyayı.Yani kısacası dostlar anlatmakla bitmez fazla lafada gerek yok buyrun indirin kullanın

Program aşagıdaki modifiyeleri içeriyor

+WinRAR Gold Plus Extras
+RAR Password Craker v4.11
+Advanced Archive Password Recovery2.20
+CabPack1.4
+UHARC 0.4 BETA GUI v2.0 for WinXP
+Advanced Zip air1.6
bidaha şifre kırmaya son bu program winrarı uçuracak

Programı kurduktan sonra seçenekler kısmından language seçeneğini türkçeye çeviriyoruz

Şifresini çözeceğimiz dosyayı seçip hangi koşullarda aranacağını seçiyoruz.
Ben *rar koduni ckl yaptım bu yüzden küçük harf seçeneğini seçiyorum ve sıralı aramayı seçiyorum...

Uzunluk bölümünden şifrenin kaç karater olduğunu biliyorsak yada hangi uzunluklar arasında olduğunu biliyorsak benim şifre ckl olduğu için 3 şifre uzunluğunu seçiyorum...

Sözlük bölümü Sözlüksel aramayı seçersek aktif oluyor

Arama tipinden sade-yazı yı seçersek sade yazı bölümü aktif olur ben bu bölümü es geçiyorum...
Otamatik yedekleme bölümünden de nereye kaydedeceğimizi seçiyoruz...

bulmaya başlamadan önce bir ölçümliyelim...

Ölçümlemeden gerekli bilgilere ulaştıktan sora kodu bulmak için ve taramayı başlatıyoruz
Ve kodu bulmasını bekliyoruz..

Ve işte şifremiz

Arkadaşlar eğer şifre bulmak istiyorsanız karakter sayısının yani uzunluğunun kısa olması kodu bulmanızı kolaylaştırır yada şifrenin sadece bi kısmını hatırlamıyorsak kullanmalıyız yoksa baya bi süremizi vermemiz gerekir çünkü sırayla kodlari denediği için uzun bir süre geçebilir tabi benim yaptığım örnek 3 harfli olduğu için 2 dakikada buldu

ALINTIDIR.DAHA DENEMEDİM

• Beğen
Tepkiler: mstkrky, mekanik ve Emir

rapman

rapman

Üye
paylaşımın için teşekkürler...eğer bir gün lazım olursa indiririm ;)

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bişey değil

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
İndirme adresi değiştirilmiştir...

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Allah aşkına 2-3 karakterlik şifreler haricinde adam gibi çözebilecek bir program değil ki bu!
Yani nasıl desem... Çözmez... Çözer de.. 50 senede felan... O zamana kadar PC açık mı kalacak? Sizde çözme hevesi mi kalacak?
Kaldı ki mutlaka çözülmesi gereken bir şeyse eğer cloud computing'e girmeden zor çözersiniz.

Emir

Emir

Üye
Saolasın kardeşim güzel paylaşım

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
önemli değil

mekanik

Üye
eline sağlık...

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
Revengeful ilk resim kırılmış yenilermisin
birde linkte bir sürü program var hangisini indireceğiz archpr 2.20 versiyon hiç birinde yazmıyor resimlerdekinin kodu öyle bir hata olmasın sakın

maxirabit

maxirabit

Üye
Teşekkürler. çok süre alıyor bu bi ara ugraşmıştım saatler sonra buluyordu.

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

Üst Alt