Winrar.jar Winrar uzantılarını açabileceksiniz!!! (Java)

Sponsorlu Bağlantılar

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardeş ;)

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
s40 da calişir mı bu?

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Denemen lazım java ama javalarında türleri var dene bakta bize haber ver. Bende s40 tel yok :(

yusufdemirel

Üye
allah razı olsun

iskenlii

iskenlii

Üye
abi ya normal jar açmıo normal pc acıyo ama denedim :D

ksk_dennis

ksk_dennis

Üye
çook saol spr paylaşım ..:oke:

mcan_92

mcan_92

Üye
o görüntü sis bi programa ait yani bu winrar programı nın orjinali bu program hic bi ise yaramaz boyle gereksiz rogramları eklemeyin veya ilk once kendi telefonunuzda deneyin

luupuus

luupuus

Üye
valla çalışırsa süper

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
çook saol spr paylaşım ..:oke:
teşekkürler...
o görüntü sis bi programa ait yani bu winrar programı nın orjinali bu program hic bi ise yaramaz boyle gereksiz rogramları eklemeyin veya ilk once kendi telefonunuzda deneyin
gereksizmi? Anlamadınız heralde arkadaşlar.... ilk önce bi kullanın deneyin sonra yazı ve yorum yapın..... Benim telefondaki rar dosyalarını açıyor... Sizin telefonu ben bilemiyorum. O zaman bu kadar saol diyenler sizin gözünüzde yalanmı söylüyorlar?
valla çalışırsa süper
Çalışıyo kardeş ;)

süperismail

süperismail

Üye
teşekkürler

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
eywallah ;)

mcan_92

mcan_92

Üye
teşekkürler...

gereksizmi? Anlamadınız heralde arkadaşlar.... ilk önce bi kullanın deneyin sonra yazı ve yorum yapın..... Benim telefondaki rar dosyalarını açıyor... Sizin telefonu ben bilemiyorum. O zaman bu kadar saol diyenler sizin gözünüzde yalanmı söylüyorlar?

Çalışıyo kardeş ;)

bende symbian telefon var ve bu programı (yani sis olanını) attım yukarıdaki görüntü o prıgrama ait bi kere java telefonda öyle olmuyor acılmıyo bile program onlarca telefonda denedim

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
bende symbian telefon var ve bu programı (yani sis olanını) attım yukarıdaki görüntü o prıgrama ait bi kere java telefonda öyle olmuyor acılmıyo bile program onlarca telefonda denedim

kardeş karşıdan dosya yüklediğin zaman görmez ama teldeki rarları görür çünkü program sistem dosyasına yüklenmiyor. Yüklenmesi için Sis dosyası olması lazım ;)

shield

shield

Üye
6300 hata verıyor

bysamtes

Üye
eyvallah kardes ama kullanamadım yaa

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Canım kardeşim neden kullanamadın?_?_?

degerli43

degerli43

Üye
rar dan dosyaları çıkartmıyor

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Ya bende bir sorun var yada sizin telefonda.... Neyse işe yaramıyorsa kaldırırsınız....

khaliq2

Üye
paylaşım için teşekkürler

Üst Alt