Winrar 240*320 java

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Winrar 240*320 java

DOWNLOAD >>>>

• Beğen
Tepkiler: hrn_07, furkantel, Revengeful ve 1 kişi daha

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler..

Blacklists_200

Üye
Arkadas bide nasil kullanicagimizi aciklasan :(

Paranoya

Paranoya

Üye

DOWNLOAD >>>>

bidahakine forumu iyice araştırmadan konu açmasan iyi olur sanırım çünkü aynı konuyu bende açmıştım .

SAINT1

SAINT1

Üye
iki tane olsun ne olacak.aynı konulardan onlarca var şu konudan 2 tane olsa bişey olmaz emrefener.Yanlış hatırlamıyorsam bende paylaşmıştım zamanında bu winrar olayını.O kadar çok olmuşki konular falan tazelenmesi gerekiyor bazen.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadas bide nasil kullanicagimizi aciklasan :(
Kullanımı basit normal winrar'a yakın.
Programı çalıştırıyorsun,açacağın dosyayı buluyorsun seçeneklerden "extract to" seçeneğini seçip çıkartmak istediğin yeri belirliyorsun o kadar.Winrar'ı açıyordu ama sıkıştırma yapmıyordu yanılmıyorsam.

Revengeful

Emekli Yönetici
:oke:

Paranoya

Paranoya

Üye
iki tane olsun ne olacak.aynı konulardan onlarca var şu konudan 2 tane olsa bişey olmaz emrefener.Yanlış hatırlamıyorsam bende paylaşmıştım zamanında bu winrar olayını.O kadar çok olmuşki konular falan tazelenmesi gerekiyor bazen.

tazelenip 1. sayfadan düşmemesi için yeni konu açmak gerekmez o konuya bi teşekkür edilir veya bi cevap yazılır konu hemen forumda 1. sayfanın ilk konusu olur .

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
bidahakine forumu iyice araştırmadan konu açmasan iyi olur sanırım çünkü aynı konuyu bende açmıştım .

Bak gene bana takılıyosun senin açtığın konunun tarihine bide benim açtığım konunun tarihine bak ve öyle konuş.

ege970

ege970

Üye

dostum sende başkasından alıp açtın senden öncede s40 java bölümünde vardı bu konu hava atma artislik taslama!!!

Bak gene bana takılıyosun senin açtığın konunun tarihine bide benim açtığım konunun tarihine bak ve öyle konuş.

boşver qimoo...

Paranoya

Paranoya

Üye
dostum sende başkasından alıp açtın senden öncede s40 java bölümünde vardı bu konu hava atma artislik taslama!!!

boşver qimoo...

ben hiç biyerden görmedim getjar.com dan buldum ve buraya ekledim . Ayrıca sorun çıkarmaya çalışan sizlersiniz .

ege970

ege970

Üye
madem öyle getjardan eklemeden önce forumu aratsaydın bu winrar 1 sene önce verildi nerdeyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt