hacı bu loading... de kalıyor ne yapmam lazım ?
El Hadimi Üye Konu Sahibi mert1233' Alıntı: hacı bu loading... de kalıyor ne yapmam lazım ? Genişletmek için tıkla ... İslemci kasabilir belki de uyumsuz ama loading sonrasi acmasi lazim
mert1233' Alıntı: hacı bu loading... de kalıyor ne yapmam lazım ? Genişletmek için tıkla ... İslemci kasabilir belki de uyumsuz ama loading sonrasi acmasi lazim
memeto9898 Üye mert1233' Alıntı: pc sağlam da uyumsuz herhalde internetten araştırdım başkalarınada öyle hata veriyormuş Genişletmek için tıkla ... Program Kaldır'dan Sadece Bluestacks App Player'i Sil Diğerine Elleme... Sonra Tekrar Kur Baştan Sorunu Ben Öyle Çözdüm...
mert1233' Alıntı: pc sağlam da uyumsuz herhalde internetten araştırdım başkalarınada öyle hata veriyormuş Genişletmek için tıkla ... Program Kaldır'dan Sadece Bluestacks App Player'i Sil Diğerine Elleme... Sonra Tekrar Kur Baştan Sorunu Ben Öyle Çözdüm...
mert1233 Üye memeto9898' Alıntı: Program Kaldır'dan Sadece Bluestacks App Player'i Sil Diğerine Elleme... Sonra Tekrar Kur Baştan Sorunu Ben Öyle Çözdüm... Genişletmek için tıkla ... Sabah bi deneyim bakalim olcakmi
memeto9898' Alıntı: Program Kaldır'dan Sadece Bluestacks App Player'i Sil Diğerine Elleme... Sonra Tekrar Kur Baştan Sorunu Ben Öyle Çözdüm... Genişletmek için tıkla ... Sabah bi deneyim bakalim olcakmi