windowsphone satışları 5'e katlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
windowsphone satışları 5'e katlandı
Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone wp8'li lumia920 ve 8x'in de satışa cıkmasıyla hızlı bir yükselişe geçti. Özellikle HTC Windows Phone 8Xve Nokia Lumia 920'nin tanıtılmasıyla taraflı tarafsız bir çok kesimin begenisini kazanan Windows Phone 8 işletim sistemi, Microsoft'ta yüzleri güldürüyor.

Microsoft CEO'su Steve Ballmer, dün gece yapılan Qualcomm basın toplantısında yaptıgı konuşmada da bu memnuniyetini dile getirdi. Windows Phone yüklü telefon satışlarının yılbaşında, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre beş kat arttığını açıkladı. 2011 yılında hedeflerine ulaşamayan Windows Phone telefonlar, artık Microsoft'un beklentilerini karşılamaya daha yakın duruma geldi.

Qualcomm'un snapdragon S4serisinin yerini alıcak olan snapdragon200-400-600 ve snapdragon 800 serisi chipsetlerini tanıtmasıyla birlikte, piyasaya daha da güçlü Windows Phone modellerinin çıkması artık kaçınılmaz oldu. Büyük ihtimalle 2013 yılının mobil platformlarda parlayan yıldızı Microsoft'un windowsphone platformu olucaktır. Bakalım bu platformu en iyi kullanan üretici firma hangisi olucak.

Ne dersiniz sizce hangi firma olucak?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:tşk:Wp Daha Yarı Yolda Sayılır Ama İos Her Zaman Kendini Koruyor

IVI-Elia

Üye
Ben nokiadan snapdragon 800 lu cihaz nisan gibi bekliyorum. Kendi adıma üzülürüm ama Nokia adına sevinirim.Keşke almayaydım Lumia'yı

alical33

alical33

Üye
nokiadan tabiki :D

gkcll

gkcll

Üye
tabiki nokia çünkü hep yenilik leri hayata sokan bir firma

PureFood

PureFood

Üye
Ben nokiadan snapdragon 800 lu cihaz nisan gibi bekliyorum. Kendi adıma üzülürüm ama Nokia adına sevinirim.Keşke almayaydım Lumia'yı

920 ve işlemcisi zaten isteklerimizi fazlasıyla karşılıyor. İnanılmaz seri zaten yetmiyor mu bu :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok güzel bir soru efenim, şimdi a mı dim, b mi dim, c mi dim, d mi dim e mi dim ne dim? :hmmm

A) NOKİA
B) HTC
C) SAMSUNG
D) İPhone
E) Hepsi

:oke: A) Nokia didim...:D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende Nokia dedim ve aldım şimdi ben size şunu soruyorum samsung son yıllarda itiraf edelim bayağı önde sadece nokia dan değil tüm şirketlerden önde diyebiliriz bir atak yaptı telefonları olsun tabletleri falan olsun ama gel gelelim Dünya İphone nu kabul etmiş...

Bir araba alıyorsunuz bakıyoruz diyorki İphone bağlantısı var bir müzik setide Bir TV de hep iphone bağlantı yeri var diyor hatta aparatlarını bağlantı kablolarını yanında veriyorlar peki nokia hadi son zamanda geride kaldı neden samsung un yok yada neden Nokia nın yok neden İphone Dünyayı ele geçirmiş ben anlayamıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ibrahim sordugun sorunun cevabı cok basit. GÜVENLİK

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
otomobillerin multimedya sistemleri otomobilleri uzaktan kontrol etmeye de olanak verir. Bu durumda güvenlik ön planda olmak zorunda. Andoid,ios ve symbiandan başka da geniş kullanim oranlarina sahip sistem omadigina gore ios ve symbian arasinda tercih yapmak gerekirdi. Peki bu teknolojinin kullanildigi otomobil sahipleri arasinda symbian tabanli mi ios tabanli mi telefon daha cok kullaniliyor. Tabi ki ios.

Gascoine

Gascoine

Üye
Bahsi geçen Lumia 950 cihaz gerçekten bahsedilen özelliklere sahip ise dört gözle bekliyorum..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
otomobillerin multimedya sistemleri otomobilleri uzaktan kontrol etmeye de olanak verir. Bu durumda güvenlik ön planda olmak zorunda. Andoid,ios ve symbiandan başka da geniş kullanim oranlarina sahip sistem omadigina gore ios ve symbian arasinda tercih yapmak gerekirdi. Peki bu teknolojinin kullanildigi otomobil sahipleri arasinda symbian tabanli mi ios tabanli mi telefon daha cok kullaniliyor. Tabi ki ios.

Hiç o açıdan bakmamıştım teşekkürler belki bir gün Wp da kullanılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt