ismail Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: bizim komşunun akrabası geliyor almanyadan her yaz onlara desem aslında aldırırlar mı? Genişletmek için tıkla ... Alırlar hatta çok ısrar edersen hediye de ederler z2 o fiyatı hakeden bi telefon mu?
0MG90' Alıntı: bizim komşunun akrabası geliyor almanyadan her yaz onlara desem aslında aldırırlar mı? Genişletmek için tıkla ... Alırlar hatta çok ısrar edersen hediye de ederler z2 o fiyatı hakeden bi telefon mu?
0MG90 Üye İsmail' Alıntı: Alırlar hatta çok ısrar edersen hediye de ederler z2 o fiyatı hakeden bi telefon mu? Genişletmek için tıkla ... Türkiye'de hayır, yabancı ülkelerde evet
İsmail' Alıntı: Alırlar hatta çok ısrar edersen hediye de ederler z2 o fiyatı hakeden bi telefon mu? Genişletmek için tıkla ... Türkiye'de hayır, yabancı ülkelerde evet
ismail Üye Konu Sahibi peki ciddi bi düşme yaşacak mı fiyat olarak mesela seneye bu zaman 1400-1500 olur mu?
0MG90 Üye İsmail' Alıntı: peki ciddi bi düşme yaşacak mı fiyat olarak mesela seneye bu zaman 1400-1500 olur mu? Genişletmek için tıkla ... Sanmam en fazla 200 ama ithalatçılar düşürür
İsmail' Alıntı: peki ciddi bi düşme yaşacak mı fiyat olarak mesela seneye bu zaman 1400-1500 olur mu? Genişletmek için tıkla ... Sanmam en fazla 200 ama ithalatçılar düşürür
ismail Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Sanmam en fazla 200 ama ithalatçılar düşürür Genişletmek için tıkla ... telefondan anlamıyorum yok snapdgfydsugfıuysdg 400müş 800müş bunlarla ilgili bilgilere nasıl ulaşabilirim
0MG90' Alıntı: Sanmam en fazla 200 ama ithalatçılar düşürür Genişletmek için tıkla ... telefondan anlamıyorum yok snapdgfydsugfıuysdg 400müş 800müş bunlarla ilgili bilgilere nasıl ulaşabilirim
0MG90 Üye İsmail' Alıntı: telefondan anlamıyorum yok snapdgfydsugfıuysdg 400müş 800müş bunlarla ilgili bilgilere nasıl ulaşabilirim Genişletmek için tıkla ... Google'a yazsan çıkar Qualcomm un sitesinde de mevcut
İsmail' Alıntı: telefondan anlamıyorum yok snapdgfydsugfıuysdg 400müş 800müş bunlarla ilgili bilgilere nasıl ulaşabilirim Genişletmek için tıkla ... Google'a yazsan çıkar Qualcomm un sitesinde de mevcut
ismail Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Google'a yazsan çıkar Qualcomm un sitesinde de mevcut Genişletmek için tıkla ... sana sorayım bişeyi kardeşim ben bi bilgisayar işlemci türü, ekran kartı, ram ve ısınma olarak 4 önemli özellik olarak bakıyoz telefonda kaç adet bu?
0MG90' Alıntı: Google'a yazsan çıkar Qualcomm un sitesinde de mevcut Genişletmek için tıkla ... sana sorayım bişeyi kardeşim ben bi bilgisayar işlemci türü, ekran kartı, ram ve ısınma olarak 4 önemli özellik olarak bakıyoz telefonda kaç adet bu?
Invoke Üye İsmail' Alıntı: peki ciddi bi düşme yaşacak mı fiyat olarak mesela seneye bu zaman 1400-1500 olur mu? Genişletmek için tıkla ... Düşmez hacı kolay düşmüyorlar.
İsmail' Alıntı: peki ciddi bi düşme yaşacak mı fiyat olarak mesela seneye bu zaman 1400-1500 olur mu? Genişletmek için tıkla ... Düşmez hacı kolay düşmüyorlar.
Invoke Üye İsmail' Alıntı: sana sorayım bişeyi kardeşim ben bi bilgisayar işlemci türü, ekran kartı, ram ve ısınma olarak 4 önemli özellik olarak bakıyoz telefonda kaç adet bu? Genişletmek için tıkla ... Aynı. Bir de arayüz önemli. Kamera ve ekran paneli önemli vs.
İsmail' Alıntı: sana sorayım bişeyi kardeşim ben bi bilgisayar işlemci türü, ekran kartı, ram ve ısınma olarak 4 önemli özellik olarak bakıyoz telefonda kaç adet bu? Genişletmek için tıkla ... Aynı. Bir de arayüz önemli. Kamera ve ekran paneli önemli vs.
0MG90 Üye İsmail' Alıntı: sana sorayım bişeyi kardeşim ben bi bilgisayar işlemci türü, ekran kartı, ram ve ısınma olarak 4 önemli özellik olarak bakıyoz telefonda kaç adet bu? Genişletmek için tıkla ... Anlamadım He tamam Aynı fark yok yani Kamera, kasa kalitesi, yazılım falanda önemli
İsmail' Alıntı: sana sorayım bişeyi kardeşim ben bi bilgisayar işlemci türü, ekran kartı, ram ve ısınma olarak 4 önemli özellik olarak bakıyoz telefonda kaç adet bu? Genişletmek için tıkla ... Anlamadım He tamam Aynı fark yok yani Kamera, kasa kalitesi, yazılım falanda önemli
ismail Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: İsmail bu işleri bana soracan hacı Genişletmek için tıkla ... tamam eylül gelsin bi hele Bu yeni çıkçaklar nasıl 930 ile 730
-qarapapaq-' Alıntı: İsmail bu işleri bana soracan hacı Genişletmek için tıkla ... tamam eylül gelsin bi hele Bu yeni çıkçaklar nasıl 930 ile 730
Invoke Üye 930 iyi de pahalı la. 730 da orta halli işte.Haber - Lumia 730 "Öz Çekim" için Geliyor - MaxiCep selfie şeysi
930 iyi de pahalı la. 730 da orta halli işte.Haber - Lumia 730 "Öz Çekim" için Geliyor - MaxiCep selfie şeysi
ismail Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: 930 iyi de pahalı la. 730 da orta halli işte.Haber - Lumia 730 "Öz Çekim" için Geliyor - MaxiCep selfie şeysi Genişletmek için tıkla ... glanscreen midir glass screen midir o şey ne herkes takmış ona ekran dayanıklığı mı? gorilla glass falan vardı o şey mi
-qarapapaq-' Alıntı: 930 iyi de pahalı la. 730 da orta halli işte.Haber - Lumia 730 "Öz Çekim" için Geliyor - MaxiCep selfie şeysi Genişletmek için tıkla ... glanscreen midir glass screen midir o şey ne herkes takmış ona ekran dayanıklığı mı? gorilla glass falan vardı o şey mi
ismail Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: yok la göz atma ekranı. Şöyle bir şey.. Genişletmek için tıkla ... hmm bence gerekli bişey bu neden koymazlar ki
-qarapapaq-' Alıntı: yok la göz atma ekranı. Şöyle bir şey.. Genişletmek için tıkla ... hmm bence gerekli bişey bu neden koymazlar ki
İhtiyar007 Üye İsmail' Alıntı: hmm bence gerekli bişey bu neden koymazlar ki Genişletmek için tıkla ...