Windows'lu ceplere şok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Windows'lu ceplere şok!
Microsoft, daha birkaç gün önce söylediklerinin tam tersini söyleyedi, herkesi şoke etti!

Microsoft'un yazılım ekibindenNuno Silva, kısa süre önce mevcut tüm Windown Phone 7 yüklü telefonların Windows Phone 8'e terfi edebileceğini açıklamış; kullanıcıları sevindirmişti. Ancak Silva, yaptığı son açıklamayla bir itirafta bulundu ve böyle bir şeyin olmayacağını dile getirdi.
İşte Silva'nın konuyla ilgili sözleri: "Ben Windows Phone 7'li telefonların yeni sürümle uyumlu olacağını düşünürek bir hata yaptım."

Windows Phone 7 şu an için tek çekirdek işlemcileri ve WVGA ekranları destekliyor. Ancak bir iddiaya göre Microsoft, çift çekirdek yonga ve daha yüksek çözünürlüklü ekranlar üzerinde çalışıyor ve yeni sürüm Windows bu getirilerle birlikte gelecek.

kaynak:chip online

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yine windows phone aleyhinde bir haber ve yine chiponline şaşırmadım ayrıca adı geçen nuno silva microsoftun yazılım ekibinden degil sadece microsoftla ilgili haberler sızdıran birisi

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
abi nuna silvanın twitterında microsoft portekizin geliştirici pazarlamacısı yazıyor chip buna dayanarak yazmış heralde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dedigin gibi kayıtlı geliştirici yani benden farkı yok yıllık ücretini ödersen senden de farkı olmaz bu konuda daha saglam kaynaklar var onlardan duymadıkça inanma ayrıca getçek olsa bile microsoft lumia serisine bu kadar odaklanmışken böyle bir haberi sızdırır mı mantık olarak

anılbaran

anılbaran

Üye
hiç belli olmaz .Ama lumia 900 wp8 alır gibi :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hiç belli olmaz .Ama lumia 900 wp8 alır gibi :oke:

lumia900 alırsa diger lumialar da alır donanım olarak aralarında çok az fark var kaldı ki wp8 şu anda lumia800 ve lumia610 da test ediliyor bu cihazlarda test edilmesinin nedeni bu iki cihazın lumia setisinin en düşük donanımlı iki cihazı olması

theposies

theposies

Üye
suan kafam cok karışık wp 8 710 a gelcek alcaktım vaz mı geciyim ?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Bence iyi bile sayılabilir. (bardağın hep dolu tarafından bakıyorum :ehe)

çünkü 1.4 ghz gibi hayvani bir işlemci bile windows phone 8'i kabul etmeyecekse, bu windows phone 8'in çok çok güçlü olduğunu ve gümbür gümbür geleceğini gösterir. :)

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o zaman bahse konu açıklamayı tam olarak türkçe çevisiyle açıklayayım

Şimdi, Microsoft’a yakın güvenilir bir kaynağın bize söylediğine göre; böyle bir durum söz konusu değil, Mango’dan Apollo’ya geçiş için herhangi bir yolu olmayacak.

evet olay biraz karışık mangodan apolloya geçiş imkansız çünkü arada birde tango olması lazım

theposies

theposies

Üye
o zaman bahse konu açıklamayı tam olarak türkçe çevisiyle açıklayayım

Şimdi, Microsoft’a yakın güvenilir bir kaynağın bize söylediğine göre; böyle bir durum söz konusu değil, Mango’dan Apollo’ya geçiş için herhangi bir yolu olmayacak.

evet olay biraz karışık mangodan apolloya geçiş imkansız çünkü arada birde tango olması lazım

ahhaaaa tuttum bunu ali agabey

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu da ms nerd ün tweet i:

Büyük bombayı ortaya çıkarmanın zaman geldi: Nokia ve Microsoft Nokia Lumia 610 üzerinde bir Apollo yapısını deniyorlar. Yeterince başarılı değil. Henüz!

---------- Eklendi @ 23:05:01 ---------- Yazıldı @ 23:02:18 ----------

Bugün itibariyle Windows Phone uygulaması I’m a WP7 uygulaması üzerinden istatistikleri kontrol ettiğinizde açıkca Windows Phone 8‘i görmeniz mümkün.

---------- Eklendi @ 23:17:23 ---------- Yazıldı @ 23:05:01 ----------

ayrıca ms nerd ün windows phone8 ile ilgili başka bir reddit yazısını da paylaşalım

Yine bugün MSNerd bugün Reddit yazısında şu satırlara yer verdi:
Windows Phone’un 1. ve 2. jenerasyon cihazlara Windows Phone 8 için hiç umut var mı?
Evet, bütün varolan Windows Phone cihazları, Windows Phone 8 güncellemesini alabilecekler. Bunun karşısındaki en büyük engel ancak operatörler olabilir. Microsoft’un bu güncelleme için baskı yapacağını duydum. Bazı Apollo özellikleri ise, MSM8960 platformuna sahip 3. jenarasyon cihazlara özel olacak/olabilir.

artık yorum sizin ya gerçek bilgi kaynaklarının verdigi bilgilere güveniceksiniz ya da sadece işlerine gelen bilgileri haber yapanlara güveniceksiniz evet karar sizin​

• Beğen
theposies

theposies

Üye
arkandayım ali agabey +1

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abi gene yaktın ortalığı :) bilgi için :tşk:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Seninleyim hünkarım.:yuru

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Bence iyi bile sayılabilir. (bardağın hep dolu tarafından bakıyorum :ehe)

çünkü 1.4 ghz gibi hayvani bir işlemci bile windows phone 8'i kabul etmeyecekse, bu windows phone 8'in çok çok güçlü olduğunu ve gümbür gümbür geleceğini gösterir. :)

bence fazla iyimsersin. Eğerki böyle bişey olursa nokiaya ve microsofta nefret artar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt