WİNDOWS10 İSO İLE OYUN YÜKLENMİYOR {ÇÖZÜLDÜ SAYILIR}

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
WİNDOWS10 İSO İLE OYUN YÜKLENMİYOR {ÇÖZÜLDÜ SAYILIR}
Arkadaşlae Sniper Ghost Warrior-Gold Edition indirdim yaklaşık 7GB . Daemon Tools Lite ile sürücüyü yerleştiriyorum ama setupta belli bir yerden sonra uyarı geliyor ve baktığımda disk çıkmış oluyor. Setup kurmayıp pc ye dosyaları atmayı denedim yine aynı sorunla karşılaştım . Ne yapabilirim?
İso dosyasını sağ tık>birlikte aç tan winrar ile açtım ve içindekileri bir klasöre kopyaladım ; setup dosyasını açtım sorunsuz kuruldu . Oyunu da sorunsuz oynuyorum . Geçici ama gerekli bir çözüm :)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
w10 kullaniyorsan eger daemontools gerekli degil
windows gezgini de ayni isi gorur.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
winrar ile klasöre çıkar öyle kur çözümü bu kardeşim deamon tools a gerek yok

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
bu arada daemon tools harbiden sorunlu winrar kurarken iso ile bütünleştirin sonra winrar ile işinizi halledin çok kolay :)

prens_12345

prens_12345

Üye
Ben kendi taktiğimi anlatayım sana, ultraiso programı kuruyorum sonra diski takıyorum, atılacak oyunun iso uzantılı olması lazım yani klasöre felan çıkarmaya gerek yok diğer arkadaşların dediği gibi, sonra programı açacaksın imaj cd oluştur olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, oraya girince seni cd yazma menüsüne yönlendirecek orda cd yazma hızınıda seçebilirsin vaktin varsa en azda yapmanı tavsiye ederim çünkü hızlı yazılınca oyunlarda sorun oluşuyor olay bu kadar umarım anlatabilmişimdir :)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Ben kendi taktiğimi anlatayım sana, ultraiso programı kuruyorum sonra diski takıyorum, atılacak oyunun iso uzantılı olması lazım yani klasöre felan çıkarmaya gerek yok diğer arkadaşların dediği gibi, sonra programı açacaksın imaj cd oluştur olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, oraya girince seni cd yazma menüsüne yönlendirecek orda cd yazma hızınıda seçebilirsin vaktin varsa en azda yapmanı tavsiye ederim çünkü hızlı yazılınca oyunlarda sorun oluşuyor olay bu kadar umarım anlatabilmişimdir :)
cd harcamaya ne luzumu var :D
ayrica daemon tools alternatifi bir suru program var, ornegin poweriso bunlardan birisi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ekstra uygulama kullanmaya gerek yok
isonun üzerine sağ tıl yapıp yerleştiri seçin istediğin oyunu kurun

cihanata_1

cihanata_1

Üye
power iso adlı uygulamayı veya winrarı böyle durumlarda cdye yazmadan kurmak için kullanabilirsiniz arkadaşlar:)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt