Adeczi
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet admin olarak kullanıyorumAdmin olarak oturum açtığınızdan emin olun. Bu makaleleri incelediniz mi ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
netplwiz yazınca attıgınız fotoğraftaki parola girilmelidir yazısı çıkmadıKullandığın sürümdende kaynaklanabilir yada temiz kurulum yapmamaktan. Bunların başka ayarlarıda var ama en basiti çalıştıra netplwiz komutunu yazıp gelen ekrandaki tiki kaldırmak ve boşluk tuşuna basıp boş parola girmek gibi.
Birde kilitle seçeneğindeki tik de kaldırılmalıdırLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
netplwiz yazınca attıgınız fotoğraftaki parola girilmelidir yazısı çıkmadı
Enpediye sorabilirsin grup ilkesinden yada kayıt defterinden bir ayar gerekli olabilir ama bilmiyorum, sanırım bu sürümle alakalı genel kullanıma uygun bir sürüm değilse böyle bir şart olabilir. Diğer sınıf arkadaşlarında aynı durumda sanırım.netplwiz yazınca attıgınız fotoğraftaki parola girilmelidir yazısı çıkmadı
anladım teşekkür ederim biraz daha bakarım olmadı yapacak bir şey yokEnpediye sorabilirsin grup ilkesinden yada kayıt defterinden bir ayar gerekli olabilir ama bilmiyorum, sanırım bu sürümle alakalı genel kullanıma uygun bir sürüm değilse böyle bir şart olabilir. Diğer sınıf arkadaşlarında aynı durumda sanırım.
Başlata, 'netplwiz' yazıp kullanicilar bu bilgisayarı kullanmak icin parola girmelidir. Yazan yerdeki tiki kaldiriniz. (Uygula dedikden sonra sifre soracaktir.) Ayrıca oradan grup uyeligi kismindan Yönetici diye secerseniz sorun kalmaz.
Kullanicinin uzerine tiklayip ozellikler diyin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fakat oradaki o yazı ve tik kaldırma yeri gelmiyor bende
erişim izni ekranı geliyor ama zaten yönetici olarak seçiliKullanicinin uzerine tiklayip ozellikler diyin.
Ekran görüntüsü paylasabilir misiniz ?erişim izni ekranı geliyor ama zaten yönetici olarak seçili
tabikiEkran görüntüsü paylasabilir misiniz ?
Digere girip Administrators'u secin.tabikiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şey düşnüyorum acaba edu edition olduğu için belirli şeylere erişimi engelliyor ve güvenlik nedeniyle pin koyma seçneğini zorunlu hale mi getiriyor acaba
zaten administrators du ama ben yine dediğiniz gibi diğer den seçtim tekrar oturum açmak istedi açtıktan sonra netplwiz ekranına tekrar girdim ama değişen bir şey olmadıDigere girip Administrators'u secin.
Ardindan, pencereyi kapatip ilk acilan pencereden gelismisi secip, 'Kullanicilar bu bilgisayarı kullanmak için parola girmelidir' yazan tiki kaldiriniz.
onu yapıyorum pin unuttum diyip yeni pin gir dediğinde boş bırakıyorum oluyor fakat bilgisayrı kapatıp açınca pin koymaya zorluyor beni tekrardanEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekran görüntüsündeki gibi olması lazım.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yada Başlat > Ayarlar > Hesaplar > Oturum açma Seçenekleri (Sol Taraftan). Bölümünden Pini kaldırmayı denyiniz.
şimdi farkettim de pin kaldır seçeneği bende gelmiyor pin değiştirme ve unuttum seçeneği geliyor sadeceonu yapıyorum pin unuttum diyip yeni pin gir dediğinde boş bırakıyorum oluyor fakat bilgisayrı kapatıp açınca pin koymaya zorluyor beni tekrardan
pin koymadan kilit ekranından çıkamıyorum
onu yapıyorum pin unuttum diyip yeni pin gir dediğinde boş bırakıyorum oluyor fakat bilgisayrı kapatıp açınca pin koymaya zorluyor beni tekrardan
pin koymadan kilit ekranından çıkamıyorum
şimdi farkettim de pin kaldır seçeneği bende gelmiyor pin değiştirme ve unuttum seçeneği geliyor sadece
sanırım düşündüğüm gibi edu hesabı olduğu için yapıyor bunu en kısa zamanda format atıp pro kurmam gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?