Windows XP Safe Mode Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A s ı m

A s ı m

Üye
    Konu Sahibi
Windows XP Safe Mode Sorunu
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma yeni format attım ama sadece yerel disk C: ye format attım yerel disk D: de virüs vardı, virüsleri silerim diye düşünmüştüm ama virüsler virüs programının açılmasını engelledi ben de güvenli modda açmaya çalıştım güvenli mod açılmadı, sonra biraz araştırdım bir sitede XP CD'si üzerinden repair yapın yazıyordu. Anlattıkları şekilde yaptım sonra bilgisayar işlem bitince yeniden başladı ama kendisi ben dokunmadan safe mode'da açıldı, tam açıldı diyemem masaüstü bomboş sadece safe mode yazıyor ve şu uyarı geliyor "windows xp setup cannot run under safe mode setup will restart now" tamam deyince bilgisayar yeniden başlıyor ve böyle kısır döngü gibi hep aynı şey oluyor, yardım ederseniz sevinirim. Bu arada ikinci kere format atmak istemiyorum, yardımlarınız için şimdiden sağolun...

_ardaa

_ardaa

Üye
kaspersky yada avira rescue-cd oluşturmaya çalış sonra recue-cd ile boot et tarasın virüsleri temizlesin tekrar dene olmazsa üstüne kur windows'u ama nasılsa format atmışsın tekrar format atarsan daha sağlıklı olur.

avira rescue-cd için avira'nın kendi sitesine bakabilirsin.

A s ı m

A s ı m

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi doğru söylüyorsun ben format attım bir daha atayım ama işte bilgisayarıma yeni şeyler yüklemiştim ayrıca driverları kurmak çok uzun sürüyor onun için istemiyorum, birde rescue cd satın alabilir miyim? Benim şu an kullandığım bilgisayarım netbook cd girişi yok. Bu arada tavsiyen için teşekkür ederim :tşk:

A s ı m

A s ı m

Üye
    Konu Sahibi
Neyse yaa bu kadar bekleyemedim ben formatı attım bile ama yine de bilen varsa yardımcı olabilir, yine başıma gelmeyecek diye bir şart yok yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt