windows xp oturum açma şifremi unuttum

Sponsorlu Bağlantılar

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
windows xp oturum açma şifremi unuttum
arkadaşlar şimdi mahvoldum ben pc nin oturum açma şifresini unuttum pc yı acamıorum engin ve derin bilgilerinize ihtiyacım var yardım talep edıorum

matela

matela

Üye
bende bir ara unutmuştum bilgisayarcı gelip format atmıştı

rapege

rapege

Üye
güvenli modda aç şifreyi kaldır :)

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
peki artık şifre koyamayacak mıyım ?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Başlat’a tıklayın , arama çubuğuna cmd yazın.C:\ kök dizinine ulaşın.Bunun için cmd ekranına cd.. yazın ve kök dizine inene kadar bunu tekrarlayın.Kök dizine ulaştıktan sonra ekrana net user administrator yazın ve yazdıktan sonra shift+space+*+enter tuşlarına aynı anda basın.Sonra sizden yeni kullanıcı adı ve şifre isteyecektir.Kullanıcı adı ve şifrenizi girerken herhangi bir rakam ya da *** şeklinde ifadeler çıkmayabilir önemli değil.

Consul9

Consul9

Üye
bilgisayar açıldığında windows yükleniyor yazarken(hani çubuklar gidiyoya..) yeniden başlat zaten direk güvenli modda başlasınmı die sorar gir kullanıcılara parolakaldır de

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
nedved ustam baslata basınca bende arama cubugu cıkmıo bu dedıgını calıstırdan acsam olur mu bı de benım kı xp işletim sistemli yanı bu dedıklerın xp de olur dimi???

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Parola İstediği Yere Gelince ctrl + alt + del yap 2 kere ard arda Görev Yöneticisi Gelecek Yeni Görev'e Tıkla Nedved Modumun Dediğini Yap Sonra :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Evet olur.Ben Seven'dan örnek vermişim kusura bakma.XP , Vista ya da Seven'da çalışmaktadır.Şahsen denedim.

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
ok cok tesekkurler

Üst Alt