Windows XP den Windows 8.1 e Geçiş yaptım

Konu Sahibi
Windows XP den Windows 8.1 e Geçiş yaptım
Biraz hızlı bir geçiş oldu öncelikle XP>Vista>Windows 7
geçmem lazımdı ama direk 8 e geçtim kullanışı, diğer işletim sistemlerine fazla benzemiyor biraz daha karışık...

ozakin70

Üye
Biz vıstadan wın7 ye geçenlere çağ atlamışsın diyoruz da sana ne diyelim biraz zorlanırsın aradaki sürümleri hiç kullanmadıysan ama çabuk alışırsın zor vazgecersın

Tepkiler: CaptainPrice.
Attan inip mersedese binmişsin
Hayırlı olsun

Tepkiler: dogukan-, Serhan, Mr.Sun ve 3 diğerleri

Invoke

Üye
Biraz daha kullansaydın XP'yi. Çok erken davranmışsın.

Tepkiler: Esendağlı ve CaptainPrice.
Windows 8 apayrı bir dünya cidden.Bilgisayarımın açılması 3.9 saniye sürüyor denedim Önceki sürümlerde PC açılırken geçecek vakit için eve gelince düğmesine basar üstümü değiştirir, hazırlanırdım anca açılmış olurdu...

Tepkiler: -Börteçine-, Esendağlı, reflex ve 2 diğerleri

UpOneTR

Üye
Bende geçen şirketi batırdım mersedesten şahine bindim
(8.1 den xp ye geçtim)

Murat Alper

Moderator
windows 8 iyidir iyidir

az daha bekleseydin windows 9.1 e geçerdin la

Tepkiler: Esendağlı, CaptainPrice., hasaneness ve 1 kişi daha
    Konu Sahibi
Biz vıstadan wın7 ye geçenlere çağ atlamışsın diyoruz da sana ne diyelim biraz zorlanırsın aradaki sürümleri hiç kullanmadıysan ama çabuk alışırsın zor vazgecersın
evet alismasi zor olcak ama sevdim wimdows 8.1 i
Biraz daha kullansaydın XP'yi. Çok erken davranmışsın.
xp yi artik microsoft bile desteklemiyor gercekten oyle acilmasi saniyeler icinde oluyor
az daha bekleseydin windows 9.1 e geçerdin la
xp den fena halde sıkılmıştım, ama 9 cikica ona'da gecerim.
Attan inip mersedese binmişsin
Hayırlı olsun
biraz öyle oldu Sağol

MaxipmaN

Üye
8.1 uptade 1 de açılış hızı yavaşladı laptopta

0MG90

Üye
Şu kısımları bi okuyun
Konu Dışı
Teknolojiden biraz uzaklaşıp, maxicep üyeleri ile tartışmak istediğiniz veya anlatmak istediğiniz olaylar, görüşler. Kısaca günlük hayatın içinden kareler ...

Ben olsam biraz daha XP yi kullanırdım.

Konu Sahibi

Konu DışıTeknolojiden biraz uzaklaşıp, maxicep üyeleri ile tartışmak istediğiniz veya anlatmak istediğiniz olaylar, görüşler. Kısaca günlük hayatın içinden kareler ...

iyi ama orda anlatmak istediginiz olaylar diyor.,

0MG90

Üye
Teknolojiden biraz uzaklaşıp...

heathrow

Üye
2009'da vatan bilgisayar'dan casper kasa almıştım. Hala onu kullanıyorum. PC'de oyun oynamam. İşimi fazlasıyla görüyor ve XP yüklü. Keşke telefonları da uzun süre kullanabilsem

Konu Sahibi
2009'da vatan bilgisayar'dan casper kasa almıştım. Hala onu kullanıyorum. PC'de oyun oynamam. İşimi fazlasıyla görüyor ve XP yüklü. Keşke telefonları da uzun süre kullanabilsem
bende pc de oyun oynamam ama Xp artik cok eskimisti Microsof bile desteklemiyor artik