Windows Vista Arada Mı Kaldı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Windows Vista Arada Mı Kaldı?


Microsoft Windows Vista için bol paralı yeni bir reklam kampanyası düzenleyecek gibi görünüyor!

Microsoft'un daha önce olduğumuz gibi, Apple ile rekabette daha da ileriye gitmek için TV reklam kampanyalarına hız vereceğini biliyorduk. Yeni dedikodular, firmanın yeni bir Windows Vista reklam kampanyasına milyonlarca dolar ayırdığına işaret ediyor. Kampanyanın temasının "işletim sistemini şimdi alın, Windows 7'ye hazırlık yapın" olacağı da kulağa gelen söylentiler arasında.

Mini notebook pazarının patlaması ile XP'nin hayatının uzaması, 2010'da Windows 7'nin geleceğinin duyurulması üzerine arada sıkışıp kalan Windows Vista'nın başına neler geleceğinin sorulduğu Windows Vista pazarlama müdürü Brad Brooks konu ile açıklama yaparken "Windows Vista uzun vadeli bir yatırım olarak düşünülmeli" dedi ve sözlerine "Windows Vista'ya yatırım yaptığınızda bu yatırımın değerini bizim Windows 7 dediğimiz işletim sistemi geldiğinde anlayacaksınız" şeklinde devam etti.

Microsoft'un yeni reklam kampanyasının ana mesajının "insanları özgürleştimek" üzerine kurulacağı da son dedikodular arasında yer alıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt