Özkan Ç.
Üye
Windows Uyanmıyor.
Daha önce böyle bir problem yoktu sistemi uyku moduna alıp artık ne zaman istersem geri açardım mause yada kasadan güç tuşu ile; ancak artık olmuyor.
Windows 7 ve 8 de denedim ikisi de aynı şekilde.
Yakın bir zamanda Seagate 1 TB 64 mb cache barracuda hdd aldım bunu taktıktan sonra mı oldu onuda pek hatırlamıyorum açıkcası ama. Sistemde böyle bir sıkıntı var.
Bilgiler gerekli olur belki;
Asus P8H61-M LE >> Anakart
Zotac Nvidia GTS 250 ECO 1 gb 256 bit DDR3 >> Ekran kartı
4 GB 1333 MHZ DDR3 >> Ram
G840 2.80 GHZ >> İşlemci
Tam olarak şu şekilde oluyor;(normalde sadece ilk power tuşuna bastığımda ekran kartının verdiği tepki 1 sn'lik yüksek sesli dönüş sonrası açılır sistem) uyku moduna alıyorum birkaç dakika-saniye-saat fark etmiyor güç tuşuna basıyorum ekran kartı yarım tepki verip geri gidiyor, 5 sn sonra tam tepki verip gidiyor, 10 sn'ye sonra tam tepki verip açılıyor ancak kaldığı yerden değil ilk açılış yapıyor.
Bu durumda sisteme zarar veriyor görünen her açılışta daha bi hantallaşıyor sistem.
Konu hakkında fikir, öneri vs yardımlarınızı bekliyorum.
Windows 7 ve 8 de denedim ikisi de aynı şekilde.
Yakın bir zamanda Seagate 1 TB 64 mb cache barracuda hdd aldım bunu taktıktan sonra mı oldu onuda pek hatırlamıyorum açıkcası ama. Sistemde böyle bir sıkıntı var.
Bilgiler gerekli olur belki;
Asus P8H61-M LE >> Anakart
Zotac Nvidia GTS 250 ECO 1 gb 256 bit DDR3 >> Ekran kartı
4 GB 1333 MHZ DDR3 >> Ram
G840 2.80 GHZ >> İşlemci
Tam olarak şu şekilde oluyor;(normalde sadece ilk power tuşuna bastığımda ekran kartının verdiği tepki 1 sn'lik yüksek sesli dönüş sonrası açılır sistem) uyku moduna alıyorum birkaç dakika-saniye-saat fark etmiyor güç tuşuna basıyorum ekran kartı yarım tepki verip geri gidiyor, 5 sn sonra tam tepki verip gidiyor, 10 sn'ye sonra tam tepki verip açılıyor ancak kaldığı yerden değil ilk açılış yapıyor.
Bu durumda sisteme zarar veriyor görünen her açılışta daha bi hantallaşıyor sistem.
Konu hakkında fikir, öneri vs yardımlarınızı bekliyorum.