Windows Uptade

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Windows Uptade
Arkadaşlar ben pc'mi yeniden yükledim fakat güncelleme yapamıyorum. Sorunuda alttaki fotoğraftaki gibi göstermiş bulunuyorum bi yardım etsenizde çözsek acaba?

Konu Sahibi
Sorunu bilen yokmu bea?? Bi yardim edin

gecenlerde bana da aynı sorun oldu ama formatla hallettim.

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Windows XP de Windows update'in en guncel halini yuklediniz mi? Default (on tanimli) windows update kullaniyorsan bu sorunu yapabiliyor genelde.

Konu Sahibi
Windows XP de Windows update'in en guncel halini yuklediniz mi? Default (on tanimli) windows update kullaniyorsan bu sorunu yapabiliyor genelde.
Windows uptadenin en güncel sürümünü nerden yükleyebilirim acaba ?

ia.phlvn

Üye
Şurayı incele bi.

15097

Üye
Windows'un hangi sürümü bu

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Windows uptadenin en güncel sürümünü nerden yükleyebilirim acaba ?

Eger XP kullaniyorsan windows update e tikladiginda internet explorerdan acar. Actiginda, acilan pencerede incelersen gorebilirsin. Uzun zamandir XP kullanmadigim icin son hali nasildir bilemiyorum.

Dereck

Üye
XP Yada 2003 Server olduğunu varsayarak anlatıyorum. Update siteleri bazen açılmayabiliyor istediğiniz kadar format atın farketmez denetim masasından otomatik güncelleştirmeleri aktif edip sağ altta güncelleştirme var bildirimini beklemek zorundasınız. Zaten 5-10 dk içerisinde o bildirim mutlaka çıkıyor. Oradan Windows Update Güncellemesi çıkacak 1 yada 2 tane o güncellemeleri yaptıktan sonra artık Windows Update sayfası üzerinden güncellemelere girebilirsiniz. Ben her zaman bu yöntemi kullanırım şimdiye kadar çalışmadığı hiç olmadı.

Tepkiler: Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

Kesinlikle katiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...